09 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolarlık yatırım

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolarlık yatırım

İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda yükselen Piyalepaşa İstanbul projesine 800 milyon dolarlık yatırım yapılacak. Proje, yüzde 48 yeşil alanı sayesinde de sahiplerine ve kullanıcılarına doğayla buluşma imkânı sunacak.

Piyalepaşa İstanbul'da yılın son kampanyası başladı!

Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul’da yılın son kampanyası başladı. Projede fiyatlar 800 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Piyalepaşa İstanbul, MIPIM’de Türkiye'yi temsil ediyor!

Polat’ın gücüyle İstanbul’un tarihi semti Piyalepaşa’da, 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, MIPIM Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Konut, ofis, dükkanlardan oluşan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018 de başlayacak!

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek.

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

Adnan Polat: Bir daha Piyalepaşa gibi projelere girmem!

Özel sektörün yaptığı en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'a imza atan işadamı Adnan Polat, bir daha böyle uzun süreli bir projeye girmek istemediğini belirtti.

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa iletişim!

Beyoğlu Cityist Offices Piyalepaşa projesinde ofis ve dükkanlar yer alıyor. Cityist Offices projesii, Piyalepaşa İstanbul'un karşısında yükseliyor...

Piyalepaşa İstanbul'dan GYODER kampanyasıyla 15 milyon TL'lik satış!

Beyoğlu Piyalepaşa'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, kampanyanın bir haftalık diliminde 15 milyon liralık konut satışı yaptı.

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri proje fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar faizsiz taksit imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında 24 aya kadar faizsiz ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolarlık yatırım Haberi

Piyalepaşa İstanbul 800 milyon dolarlık yatırım

İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda, Polat tecrübesi ve güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor.


2015 ve 2016 satış hedefleri açıklandı


Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve projenin mimarı iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda paylaşıldı. 2015 ve 2016 satış hedeflerinin açıklandığı basın toplantısında, satış kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filminin de ilk gösterimi yapıldı. Projeyle ilgili gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda; ayrıca proje ile birlikte yürütülen bölgenin tarihi ve kültürel önemine dikkat çekmeyi amaçlayan, kitap ve sergi projeleri hakkında bilgi verildi.


Polat Holding Yönetim...