28 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede

Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başlıyor. Projede kişiye özel esnek ödeme seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu satış ofisi!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu satış ofisi telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire şeklinde tasarlandı. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul, Cityscape Global 2015’teki yerini aldı!

İstanbul’un merkezi Beyoğlu’nda, konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan (AVS) oluşan konseptiyle karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Dubai Cityscape Global 2015’teki yerini aldı.

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Teslimleri 2018 yılı içerisinde yapılacak olan projenin 107 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Rezidans, alışveriş sokağı, konut, otel ve ofislerin yer aldığı proje 440 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul iletişim numarası 0212 216 22 30 olarak belirlendi. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projenin Nisan ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Toplam 760 adet konut ve 190 adet rezidans dairenin yer aldığı Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Piyalepaşa Gayrimenkul Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen projenin 107 bin metrekarelik konut alanı bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet konut ve 190 adet rezidans bulunuyor. Peki Piyalepaşa İstanbul fiyatları ne kadar?

Piyalepaşa İstanbul görselleri!

Lansmanı Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan Piyalepaşa İstanbul projesinde satışların Nisan ayında başlaması planlanıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul görselleri...

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlangıç gösteren Piyalepaşa İstanbul'un 107 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı. Peki Piyalepaşa İstanbul projesi nerede?

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatları 3 bin dolardan başlıyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje 82 bin 459 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim!

Yarın Beyoğlu Belediyesi'nde lansmanı yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul iletişim için 0212 216 22 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul basın toplantısı 25 Ekim'de!

Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı.

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin en iyi karma kullanım projesi seçildi!

European Property Awards 2017-2018’de 2 ödül birden alan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye'nin en iyisi seçildi...

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. İşte Piyalepaşa İstanbul 2017 tam fiyat listesi...

Polat Piyalepaşa İstanbul konut fiyatları 2017!

Polat Holding projesi Piyalepaşa İstanbul'da konut fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap 2018'in sonunda tamamlanıyor...

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi!

Polat İnşaat Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017!

Aralık 2018'de teslim edilecek olan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.Proje Polat Holding tarafından inşa ediliyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017..

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu 2017 fiyat listesi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi, kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi. Piyalepaşa İstanbul güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri 2017 fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede Haberi

Piyalepaşa İstanbul projesi nerede

Piyalepaşa İstanbul projesi, Polat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçiriliyor. Projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

1+0'dan 4+1'e kadar daie alternatifleri sunulan Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin alanları ise 55,07 metrekare ile 240,58 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.

Bir semt yeniden inşa ediliyor


 
Yeni eviniz yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleriyle Piyalepaşa İstanbul'da. 120 mağazalı Alışveriş Sokağı, kafeleri, restoranları, sineması, farklı konut seçenekleri ve 60 yılı aşkın Polat güvencesiyle İstanbul'un kalbi Beyoğlu'nda yaşam başlıyor.
 
Projede sosyal donatı alanları kapsamında spor alanı, çocuk oyun alanı, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da gerçekleştirilecek. 

Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede aynı zamanda kişiye özel esnek ödeme planları...