04 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihleri

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihleri

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek.

Piyalepaşa İstanbul Premium için düğmeye basıldı! İşte teslim tarihi!

Polat güvencesi ile Türkiye’nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’ un 2'inci fazı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un için düğmeye basıldı. İşte teslim tarihi...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul’da teslimler yaklaşıyor!

Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’un ilk etabı Haziran ayında teslim edilecek..

Piyalepaşa İstanbul Evleri güncel fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Polat Evleri güncel fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde dairelerin 2018 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017!

Aralık 2018'de teslim edilecek olan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.Proje Polat Holding tarafından inşa ediliyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul tam fiyat listesi 2017..

Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul'da Ramazan fırsatı!

60 yıllık köklü geçmişe sahip Polat Holding, Piyalepaşa İstanbul projesinde Ramazan ayı kampanyası başlattı. Projede, yüzde 5’i peşin ve yüzde 15’i teslim fırsatı başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu fiyat tablosu!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Piyalepaşa İstanbul projesinde yüzde 35 peşinattan sonra vade farksız 60 ay, yüzde 0,45 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam 2018 de başlayacak!

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek.

Piyalepaşa İstanbul Evleri teslim tarihi!

Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde dairelerin fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri'nde uygun faiz oranlarıyla ödeme seçenekleri sunuluyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları...

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihleri Haberi

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihleri

Polat Holding tarafından 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutlar 2018'de teslim edilecek. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Beyoğlu bölgesinde sadece mekânsal değil, sosyal, kültürel ve ekonomik bir dönüşüme de öncülük etmeyi ve modern bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Projede yaşam, eğlence ve alışverişi bir arada sunduklarını aktaran Yücel, "Tüm ihtiyaç ve beklentilere hitap edecek olan 1+1'dan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 760 konut ve 190 rezidans yer alıyor" dedi. 


Piyalepaşa İstanbul'un 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı ve ulusal-uluslaraıası 120 mağazasıyla İstanbullular'm yeni alışveriş merkezi olmaya aday olduğunu belirten Yücel, "Proje içerisindeki 2 katlı Alışveriş Sokağı'nda mağazaların yanı sıra 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap...