07 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman

GAYRİMENKUL ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Polat Holding, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa'da özel sektörün bugüne kadar yapacağı en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Rezidans, alışveriş sokağı, konut, otel ve ofislerin yer aldığı proje 440 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor. Peki Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Piyalepaşa İstanbul görselleri!

Lansmanı Fransa'da düzenlenen MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan Piyalepaşa İstanbul projesinde satışların Nisan ayında başlaması planlanıyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul görselleri...

Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim?

Piyalepaşa İstanbul 'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje İstanbul Beyoğlu 'nda hayata geçiriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Piyalepaşa Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor. Projede yaklaşık 900 adet daireye yer veriliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul Evleri nerede?

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri Mart 2018!

İlk etap teslimleri Haziran'da yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi!

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri 2018'in sonunda yapılacak...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödeme seçenekleri!

Teslimleri 2018'in sonunda yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde ev fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor..

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında 24 aya kadar faizsiz ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman

GAYRİMENKUL ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Polat Holding, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa'da özel sektörün bugüne kadar yapacağı en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan "Piyalepaşa İstanbul" adlı projeyi dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı Mipim'de görücüye çıkaran Polat Holding, satışlara nisan ayında başlayacak. 800 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Piyalepaşa İstanbul 82 dönümlük arazi üzerinde edilecek. 


YÜZDE 1 KDV AVANTAJI 

Projede 55 metrekareden 207 metrekareye, stüdyodan 4+1'e kadar değişen farklı büyüklük ve tipte 950 konut yer alıyor. Konutların metrekare satış fiyatları 7 bin 500 ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 50 bin metrekarelik ofis alanın yer alacağı projede metrekare kiralama fiyatı 20 - 25 dolar arasında olacak. İçinde otelin de yer alacağı Piyalepaşa İstanbul'da...