06 / 05 / 2024

Piyalepaşa İstanbul teslimleri

Piyalepaşa İstanbul teslimleri

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da satışlar sürüyor!

Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u 2015'te satılacak!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 olarak belirlendi. Projed 760 adet konut ve 190 adet rezidanstan oluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul'da farklı kullanım alanları dikkat çekiyor!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından İstanbul'un en eski semtlerinden Piyalepaşa'da yapılan Piyalepaşa İstanbul projesi özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri Mart 2018!

İlk etap teslimleri Haziran'da yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi!

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri 2018'in sonunda yapılacak...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödeme seçenekleri!

Teslimleri 2018'in sonunda yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde ev fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor..

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu ödeme planı kapsamında 24 aya kadar faizsiz ödemeler yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Konutları fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul Konutları projesinde yaşam 2018 yılında başlayacak...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme şartları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde kredi masrafı olmadan uygun faizlerle ödeme imkanı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da ev fiyatları 706 bin 200 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul, 13. Kırmızı Ödülleri'nde reklam ödülü aldı!

İstanbul’un en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa’da Polat markasının yarım asırlık tecrübesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kırmızı Ödülleri’nde yürüttüğü başarılı reklam kampanyasıyla ödül aldı.

Piyalepaşa İstanbul teslimleri Haberi

Piyalepaşa İstanbul teslimleri

Türkiye'nin özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip olan Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimlerle beraber yaklaşık olarak 220 dairede yaşam başlarken, yıl sonuna kadar 300 adet dairenin daha teslimi yapılacak.

Konutu, rezidans bloğu, oteli, ofisi ve Alışveriş Sokağı'yla İstanbul'un kalbi Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da konutların ve rezidansların satışı, mağazaların ise kiralaması sürüyor. 760 konut, 190 rezidansın bulunduğu projede, konutların metrekare satış fiyatı 13 bin 500 lira rezidansların metrekare satış fiyatı ise 16 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm projesi olması nedeniyle yüzde 1 KDV oranı ile avantaj sunan Piyalepaşa İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenler şirket bünyesinde 36 aya kadar sıfır faiz, banka kredisi kullanmak isteyenler ise 60...