06 / 05 / 2024

Piyalepaşa teslimleri

Piyalepaşa teslimleri

İstanbul'un gecekondu yerleşiminin yoğun olduğu semtlerinden biri olan Piyalepaşa'da 20 yıldır arazi geliştirme çalışmaları yapan Polat Grubu, bu bölgede İstanbul'a örnek olacak bir dönüşüme imza atıyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap Haziran'da teslim ediliyor!

Kişiye özel ödeme planının oluşturulabildiği Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran'da başlayacak..

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 2018!

"Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul ödeme seçenekleri Mart 2018!

İlk etap teslimleri Haziran'da yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da 1+0 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer veriliyor..

Piyalepaşa İstanbul'da Haziran'da yaşam başlıyor!

760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’nın (AVS) bulunan Piyalepaşa İstanbul’da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlıyor..

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi!

Piyalepaşa İstanbul güncel satış listesi fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri 2018'in sonunda yapılacak...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu ödeme seçenekleri!

Teslimleri 2018'in sonunda yapılacak olan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde ev fiyatları 741 bin 500 TL'den başlıyor..

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu konut satış fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Evleri, Polat İnşaat bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede dairelerin teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu teslimleri!

Piyalepaşa Evleri Beyoğlu teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde 24 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri!

Polat Holding Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde teslimler Ocak 2018 tarihinde yapılıyor. Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde 24 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Piyalepaşa teslimleri Haberi

Piyalepaşa teslimleri


Bölgede Piyalepaşa İstanbul projesini geliştiren Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım, burada 450 bin metrekarelik inşaat alanında, 4 milyar TL'lik yatırım yapıyor. 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Projede alışveriş sokağı, otel, ofis ve konutlar bulunuyor. Piyalepaşa Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Genel Müdürü Kaan Yücel, bu yılın eylül ayında projenin 500 konutluk ilk etabını teslim edeceklerini, Eylül 2019'da alışveriş sokağının açılacağını söylüyor. Bölgenin yaşamına farklı bir soluk getireceklerini ifade eden Yücel, "Alışveriş sokağımızda 140 mağaza olacak. Sokağı cadde AVM mantığıyla işleteceğiz. Bin 600 m2'lik bir alanımızda SPA ya da çocuk eğlence alanı yapmak üzere görüşmelerimiz sürüyor" diyor.Web :