26 / 07 / 2024

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Konforist’te yaşam başlıyor!

Modern mimari tasarımı, dekorasyonu ve sunduğu hizmetler ile Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist, 21 Eylül 2014’te kapılarını açıyor.Avrupa Yurt Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray konuyu değerlendirdi.

Ender Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ender Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sosyal Hizmetler Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Medeni Akat tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürsel Keleş, Burçin Keleş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ'nin 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'na dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, TOKİ’nin düzenlediği, “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”na dava açtı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, yarışma şartnamesinin hiçbir yasal düzenlemeyi dayanak almadığını söyledi.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı

Modern yapılaşmaya yön veren Türk Ytong’un düzenlediği 'Kültürel Süreklilik Aracı Olarak Mimarlık' konulu 2014 Ytong Mimari Fikir Yarışması’nda, 57 proje arasında yapılan değerlendirmede, 4 proje ödüle değer bulundu.

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Cem Karataş, Mesut Ayvaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Aydınlar Kurumsal Hizmetler İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar Kurumsal Hizmetler İnşaat Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Kartal, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Ortahisar Belediyesi'nden yeni mahalleler için 25 ayrı mimari proje!

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının mimari özelliklerini taşıması amacıyla Ortahisar Belediyesi olarak vatandaşa teknik destek vereceğiz." dedi.

AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile kuruldu. AKN Mimari Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Müdürü Okan Akan...

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Server Mimari Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde Serpil Çetinkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Maltepe'de kuruldu.

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Hakan Erkan tarafından 40 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Piyamim Mimari Hizmetler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer...