10 / 05 / 2024

plaj ücretleri 2015

plaj ücretleri 2015

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'yi havadan fotoğrafladıklarını, bu çalışmanın da yüzde 60 oranında tamamlandığını ifade eden Güllüce, "Bütün binaların 3 boyutlu görüntüleri elimizde olacak" dedi..

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte doğalgaz sayaçları tamir ücretleri 2016..

Doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçlarının tamir ve ayar ücretleri 27 Aralık 2015 tarihinde bir tebliğ ile açıklandı. İşte doğalgaz sayacı ayar ücretleri 2016..

Su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016!

2016 yılında uygulanacak su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri hakkında tebliğ 27 Aralık 2015 tarihinde 29575 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte su, elektrik ve gaz sayaçları tamir ve ayar ücretleri 2016..

Bilirkişi ücretleri 2015!

Bilirkişi ücreti, bilirkişiye sarf etmiş olduğu emek ve mesaisi karşılığı ödenen ücret oluyor. Dava, mahkemece hangi sıfatla görülüyorsa bilirkişi ücreti de buna göre belirleniyor. Peki, bilirkişi ücretleri 2015 ne kadar?

Tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Gayrimenkul devir işlemleri için tarafların belli oranda tapu harcı ödemesi gerekiyor. Ayrıca tapu harcının yanı sıra tapu döner sermaye ücretlerinin de ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda döner sermaye ücretleri 2015 ne kadar?

Kira sözleşmesi noter tasdik ücretleri 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi yapılıyor. Kimi mal sahipleri sözleşmeyi noterde imzalayabiliyor. Peki, kira sözleşmesi noter tasdik ücretleri 2015 ne kadar?

Emlak vergisi ücretleri 2015!

Kanunen Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Peki, emlak vergisi mükellefleri ne kadar vergi ödeyecek? 2015 Emlak vergisi ücreti ne kadar?

Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı projelerine 60 milyon lira ayrıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında, kente vizyon katacak Çay Deresi ve Sarımsaklı Plajı Projeleri için 2015 Mali Yılı Bütgesi'nden 60 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verildi.

Kiracı abonelik ücretleri!

Mesken veya işyeri kiralamalarında kiracının yapması gereken işlemler arasında abonelikleri kendi adına almak da yer alıyor. Peki, kiracı aboneliği nasıl alır? Kiracı abonelik ücretleri 2015 ne kadar?

Tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Tapu dairesinde yapılan mülkiyet devir işlemleri için bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Bu masraflar arasında tapu harcı ve döner sermaye ücretleri bulunuyor. Peki, tapuda döner sermaye harcı 2015 ne kadar?

Mantolama fiyatları 2015!

Bina mantolama, yapılar üzerinde yapılan dış cephe yalıtım uygulamasına deniyor.2000 yılından beri zorunlu olan mantolamanın ücretleri malzemeye,yere göre değişiklik gösteriyor.İşte mantolama fiyatları 2015!

2015 yılı mavi bayraklı plaj ve marina adayları belirlendi!

Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları Kuşadası'nda masaya yatırıldı. Pine Bay Otel'de düzenlenen Ulusal Jüri toplantısında Türkiye'nin 2015 yılı Mavi Bayrak ile ödüllendirilecek plaj ve marinaları belirlendi.

plaj ücretleri 2015 Haberi

plaj ücretleri 2015

SABAH Ankara bürosunun kahvaltıda ağırladığı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 50 liraya giriş ücreti alan plajlara tepki gösterdi. "Hani plajlar halkındı? Adam 10 liraya, 30 liraya niye girsin" diyen Güllüce, bunu en azından 2-3 liraya indirmek istediklerini söyledi. Kıyılar da dahil olmak üzere tüm Türkiye'yi havadan fotoğrafladıklarını, bu çalışmanın da yüzde 60 oranında tamamlandığını ifade eden Güllüce, "Bütün binaların 3 boyutlu görüntüleri elimizde olacak" dedi. Güllüce şu mesajları verdi: 


 KIYILAR İŞGAL EDİLMİŞ: Kıyılarla ilgili bütün envanteri toparlamaya çalışıyoruz. Toplam mal varlığını bire bir tespit etmeye çalışıyoruz. İşgalde olan veya kıyı kenar çizgisini aşan işler var. Belediye, plajı işletirken tutmuş oraya restoran da yapmış. Bu kıyı kenar çizgisini korumaya en fazla yerel mercilerin uyması lazım ama Ege'de, bakıyorsunuz durum öyle...