16 / 05 / 2024

Planet Tasarım istanbul iletişim

Planet Tasarım istanbul iletişim

Planet Tasarım Otomat Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Zeytinburnu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vives İstanbul Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Çelebi, Nurullah Düğdü, Samed İskender ve Onut Atasever ortaklığında kuruldu.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bursa'da yer alan Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu İstanbul'a taşınacak.

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Çevre Peyzaj Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yalçınkaya tarafından kuruldu...

Planet Tasarım Limited Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Planet Tasarım Otomat Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Zeytinburnu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Haydarpaşa Tasarım Merkezi kuruluyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, UNESCO'nun tasarım şehri ilan ettiği İstanbul'da, bu amaçla "Haydarpaşa Tasarım Merkezi"nin kurulduğunu belirterek, burada üretilecek "Designed in Istanbul", "Inspired in İstanbul" logolu ürünlerin, dünya raflarını süsleyeceğine dikkati çekti...

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

İstanbul Havalimanı’na ahşap tasarım!

Resmi açılışı 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve tüm fazları devreye alındığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı, tasarım ile göz kamaştırıyor. 

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Era kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 40 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Done İs A Noun İstanbul İthalat İhracat Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Done İs A Noun İstanbul İthalat İhracat Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Mohammad Masr Alrobaıan tarafından 13 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile kuruldu. 

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydın İnşaat Tasarım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde açıldı

Planet Tasarım istanbul iletişim Haberi

Planet Tasarım istanbul iletişim

Planet Tasarım Otomat Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Zeytinburnu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Planet Tasarım Otomat Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Her türlü gıda maddelerini almak,satmak gıda maddelerinipaketlemek için tesisler kurmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve 2.5.2011 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.

Adres:Maltepe Mah. Edirne Çırpıcı Yolu Sok. No:9/1...