03 / 05 / 2024

Planetaryum kulesi

Planetaryum kulesi

Mamak Belediyesi başkentin ilk Planetaryum kulesini tamamlamak üzere. Misket Mahallesi'nde 40 dönüm arazi üzerine inşa edilen Planetaryum Kule uzay meraklılarına eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Mamak Planetaryum Kulesi tamamlanıyor!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı ivmeyi örnek projeleriyle devam ettiren Mamak Belediyesi Başkent'te bir ilki hizmete sunmaya hazırlanıyor. Mamak Belediyesi Başkent'in ilk Planetaryum kulesini tamamlamak üzere.

Ankara Mamak Planetaryum kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Mamak Belediyesi başkentin ilk Planetaryum kulesini tamamlamak üzere. Misket Mahallesi'nde 40 dönüm arazi üzerine inşa edilen Planetaryum Kule uzay meraklılarına eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Ankara'nın ilk Planetaryum Kulesi tamamlanıyor!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı ivmeyi örnek projeleriyle devam ettiren Mamak Belediyesi Başkent'te bir ilki hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Ankara Mamak'ta Planetaryum Kulesi tamamlanıyor!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı ivmeyi örnek projeleriyle devam ettiren Mamak Belediyesi Başkent’te bir ilki hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Trabzon'da Bilim Merkezi ve Planetaryum kurulacak!

Trabzon'da “Bilim Merkezi ve Planetaryum” kurulmasına yönelik bir protokol, projenin tarafları olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal ile TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

Edirne'deki Makedonya Kulesi restore edilecek!

Roma İmparatorluğu döneminde kentin korunması için yapılan kalenin dört büyük surundan biri olan Makedonya Kulesi restore edilecek.

1998 yılında Kız Kulesi restore edilecek!

1998 yılında Kız Kulesi'ni işletmek üzere Kültür Bakanlığı'ndan 49 yıllığına kiralayan Hamoğlu Holding, Kız Kulesi'ni 3 milyon dolara (754 milyar lira) restore ederek kuleyi turizme kazandıracakmış.

Malatya'ya Planetaryum ve Bilim Merkezi inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bilime olan merakı tetiklemek için bilimsel çalışmaların yapılabileceği merkezler planlıyor. Bu kapsamda çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Planetaryum ve Bilim Merkezi projesi hazırladı.

Malatya'da Planetaryum ve Bilim Merkezi kurulacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Planetaryum ve Bilim Merkezi projesi hazırladı. Orduzu Mişmişpark civarında kurulması planlanan Planetaryum ve Bilim Merkezi, yaklaşık 800 m2 alan üzerine kurulacak ve 5 katlı toplam 3560 m2 inşaat alanına sahip olacak.

Mamak Planetaryum Kule inşaatında sona gelindi!

Mamak Belediyesi tarafından inşa edilen Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları da tamamlanandı. Kule yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Toplam 40 bin metrekarelik bir rekreasyon alanı içerisinde yapılan proje ziyaretçilere tam bir görsel ziyafet sun

Ankara Mamak Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları bitti!

Mamak Belediyesi tarafından inşa edilen Planetaryum Kule'nin peyzaj çalışmaları da tamamlanandı. Kule yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Planetaryum Kule uzay meraklılarına çok farklı deneyimler yaşatacak.

Mamak Planetaryum Kule yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Mamak Belediyesi aynı zamanda Başkent’in ilkleri arasında yer alan Planetaryum Kule’yi yıl sonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor.

TİKA Hamidiye Saat Kulesi'ni restore edecek!

TİKA, Trablus Belediyesi Tarihi Eserler Komitesi ile işbirliği yaparak Lübnan'ın Trablus şehrinde bulunan Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyonunu gerçekleştirecek" denildi.

Planetaryum kulesi Haberi

Planetaryum kulesi

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ın merkezi tam bir altın gerdan haline geliyor. Kartaltepe Kentpark, Seğmen Konak ve Parkı ile birleşen Planetaryum Kule projesi ile Mamak'ın merkezi Mamak'a yakışır bir hale geldi. Planetaryum Kule yalnızca Mamaklılara hizmet etmeyecek aynı zamanda tüm uzay meraklılarına da hizmet edecek" dedi. Proje kapsamında inşa edilen 60 metre yüksekliğinde kule, gezegen evi, seyir terasları, fitness grubu, çocuk oyun alanı ve yeşil alanlar bulunuyor. Hazırlanacak sinevizyon gösterileri ile Planetaryum kule uzay meraklılarının akınına...