20 / 05 / 2024

Plant Dergisi peyzaj mimarisinin en iyileri

Plant Dergisi peyzaj mimarisinin en iyileri

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü..

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

TOKİ Haber Dergisi'nin Haziran sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

Arsuz Kent Meydanı Peyzaj projesinin bedeli 749 bin 994 TL!

Arsuz'a Kent Meydanı Yapılacak Arsuz Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Toplantıya bedeli 749 bin 994 lira olan Arsuz Belediyesi Kent Meydanı Peyzaj Projesi damga vurdu.

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSC Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melih Pesen tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Haziran' da Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BA Tasarım Mimarlık Şehircilik Peyzaj Ticaret Limited Şirketi, Barış Kaptanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

BTS Reklam İnşaat Peyzaj Elektrik Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTS Reklam İnşaat Peyzaj Elektrik Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Betül Boztepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi kuruldu!

Defne Akyol Peyzaj Mimarlığı Limited Şirketi, Defne Akyol tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Ihlamur Yolu Sokak'ta kuruldu.

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın peyzaj maliyeti 2.5 milyarı buldu!

TMMOB Mimarlar Odası, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın peyzaj maliyetlerinin 2,5 milyar lirayı bulduğunu ve peyzaj bitkilerinin yüzde 80’inin yurtdışından ithal edildiğini açıkladı. Mimarlar Odası, bitki sağlık sertifikalarının bilgisini istedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın peyzaj maliyeti ne kadar?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saray'ın peyzaj maliyetinin 2.5 milyar lirayı bulduğunu söyledi. Mimarlar Odası, yurtdışından getirilen bitkilerin karantina belgelerinin ve bitki sağlık sertifikalarının bilgisini istedi.

Adalar Belediyesi TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ile protokol imzaladı!

Adalar Belediyesi Başkanlığı ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası arasında " Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli yapılaşma için Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü " imzalandı

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zöhre tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Gökten İş Merkezi Kadıköy'de kuruldu.

Seçkin Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çaylak tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Tekeli Ali Sokak'ta kuruldu.

Plant Dergisi peyzaj mimarisinin en iyileri Haberi

Plant Dergisi peyzaj mimarisinin en iyileri

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü.

İlgili bakanlık temsilcilerinin, bürokratlarının ve sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarından akademisyenlerin katıldığı JW Marriott Otel’de düzenlenen törende, peyzaj mimarisinin en iyilerine ödülleri verildi. Peyzaj ve süs bitkiciliği dergisi Plant tarafından 4 ana başlıkta verilen ödüllerde peyzaj mimarisinin en iyileri arasına giren Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı projesi, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü. Ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek adına Başkan Vekili Ali Gökşin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’in elinden aldı. Gecede ayrıca Büyükşehir Belediyesi eski Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı olan ve şu anda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı...