17 / 05 / 2024

Plaspak Kimya yeni

Plaspak Kimya yeni

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Firma 2015'te yeni kompound hattını devreye almaya hazırlanıyor...

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Hayat Kimya'dan Mersin'de 450 milyon TL'lik yeni tesis!

Temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya Mersin'de 200 bin metrekarelik arazileri üzerinde, 65 bin metrekare kapalı alanda kurulu temizlik kağıdı tesislerine yenisini ekleyeceğini duyurdu...

Adana'da girişimcilik merkezi ve kimya vadisi kurulacak!

Adana'nın yeni nesil teknoloji sektörlerinde girişimcilik üssü haline getirilmesini amaçlayan projelerin sözleşmeleri imzalandı. Proje kapsamında bölgede girişimcilik merkezi ve kimya vadisi kurulacak.

Hasan Kimya Bolat, İş GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi...

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı!

Hayat Kimya Kocaeli'de 2 yeni tesis açtı. 600 kişiye istihdam sağlayacak tesislerin değeri 800 milyon TL.

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Hayat Kimya'dan 38 milyon dolarlık Allianz Plaza operasyonu!

Hayat Kimya Altunizade'deki Allianz Sigorta'nın plazasını satın aldı. Hayat Kimya 38 milyon dolar ödeyerek plazanın yeni sahibi oldu.

Sea Horse Petro Kimya 2017'de yeni tesis açacak!

Sea Horse Petro Kimya, 600 bin ton kapasite ile dünyanın en büyük megaplantı unvanına sahip olması hedeflenen "Smart Megaplant Plus" projesini 2017 yılının ilk çeyreğinde devreye almaya hazırlanıyor.

Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler semineri 9 Haziran’da!

“Mimarlığı kimya ile buluşturan” Armstrong, 9 Haziran’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde “Ekolojik Çağda Mimarlık için Yeni Gelecekler: Griyi Yeşille Buluşturmak” etkinliğinde konuşacak.

DYO yeni ürünü Hidrolux'u tanıttı!

Boyadaki yeni trendleri takip etmek için kimya sektörünün en başarılı Ar-Ge Merkezi’ne sahip DYO’nun geniş ürün yelpazesine bakmak yeterli. DYO ailesine en son katılan ürün ise su bazlı içeriği ile öne çıkan Hidrolux oldu.

Plaspak Kimya'nın yeni kompound hattı 2015'te devrede!

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Firma 2015'te yeni kompound hattını devreye almaya hazırlanıyor...

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ürüt İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Ürüt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Eyüp, Yeni Mahalle'de kuruldu.

2014’ün ilk halka arzını Plaspak yaptı!

PLASTİK, ambalaj ve kimya sektörlerine ham madde ve yardımcı maddeler tedarik eden Plaspak, 21 Ocak’ta halka arz olarak 2014’ te borsaya açılan ilk şirket oldu...

Plaspak Kimya yeni Haberi

Plaspak Kimya yeni

Polipropilen, polietilen ve PVC gibi plastik hammaddelerinin tedarik, ithalat ve dağıtım alanlarında hizmet veren Plaspak Kimya, üretime geçecek. Şirketin plastik hammadde ve ambalaj sektöründeki geçmişinin 2003 yılına dayandığını belirten Plaspak Kimya Genel Müdürü Gökhan Şıkrak, 2013 yılında üretim faaliyetleri de gerçekleştirmeye karar verdiklerini açıkladı. 


Üretimini yapacakları kompound ürünlerin yurtdışında, özellikle ABD merkezli bir şirketle stratejik ortaklık görüşmelerine başladıklarını belirten Şıkrak, "ABD'de kurulması planlanan yeni şirketin hem satış hem de tedarik amacı ile ABD pazarında faaliyet göstermesi planlanıyor. Cam elyaf takviyeli plastik compoundlar ve dolgulu plastik compoundların üretimi için yatırımlara ilk adım atıldı. Yıllık 4 bin 500 ton kapasiteli, cam elyaf takviyeli plastik kompound hattı kasım ayı içinde devreye alınacak. 


Yıllık 8 bin 500 ton kapasiteli, dolgulu plastik compound hattı ise 2015...