28 / 04 / 2024

platform merter süit

platform merter süit

Eroğlu Yapı ve Doğa Şehircilik tarafından hayata geçirilen Platform Merter Rezidans'ta stüdyo daireler tükendi. 2+1 daireler ise 660 bin TL'den başlıyor...

Park Dedeman Düzce 2024'te açılıyor!

Yeni yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Dedeman markası, Park Dedeman Düzce'nin açılışını 2024'te gerçekleştirecek. Park Dedeman Düzce'de, 130 adet standart ve 8 adet süit oda yer alacak.

Adele, Sylvester Stallone’nin malikanesini alıyor!

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Sofitel Taksim'de otel açmaya hazırlanıyor!

Sofitel, Türkiye’deki ilk otelini Taksim’de açacak. Yatırımı ve inşaatı Tuna tarafından tamamlanan, işletmesi ise Accor Grubu bünyesindeki Sofitel tarafından yapılacak olan Sofitel İstanbul Taksim Oteli, 33’ü süit olmak üzere toplam 203 odayla hizmet verecek…

Çeşmarine güncel fiyat listesi!

Çeşmarine projesi, Prokar Yapı tarafından İzmir Çeşme'de inşa ediliyor. 25 süit daireden meydan gelen Çeşmarine'de fiyatlar 425 bin TL'den başlıyor..

Bayern Münih ve Marriott'tan görülmemiş anlaşma!

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek!

Aksoy Holding, gayrimenkule içinde 75 lüks villa, 50 süit odalı butik oteli olan Epique Island projesiyle giriş yapmıştı. Epique Island Bodrum 2018'de teslim edilecek.

Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin lira!

Evini tadilata sokan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay bir aylığına Tarabya Otel'in süit dairesine yerleşti. Yeşilçay bir ay için otele 57 bin lira ödedi.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences satışta!

Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesi 49 yıllığına devre tatil modeliyle satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan projenin 1. etabında yer alan 42 süit devre tatil olarak satılacak.

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye açıldı!

Hilton Garden Inn İstanbul Ümraniye kapılarını açtı. Otelin 7 süit dahil olmak üzere 240 odası bulunuyor.

platform merter süit Haberi

platform merter süit

142.300 metrekare inşaat alanına sahip Platform Merter Rezidans, 35 metrekare arsa alanında yükseliyor. 111 adet residans daire ve 33 teras ev bulunan Platform Merter'de, Platform Rezidans, Platform Fashion ve Platform Suites olmak üzere 3 bölüm mevcut.


Platform Rezidans'ta 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri var. 2+1 rezidans dairelerde 115 metrekare-150 metrekare arası 660 bin TL ile 821 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Rezidansa bağlı yatay 3 katlı bir blok bulunuyor. Buradaki konutların hepsi 1200 metrekarelik 1+1 daireler yer alıyor.


Platform Suites'te 1+1 ve 2+1 dairelerde aynı zamanda otel hizmeti veriliyor ve kiralama yapılabiliyor. Platform Suites'teki stüdyo daireler ise tükenmiş durumda.


2013 Mayıs ayında teslim edilecek dairelerin ödeme şekli, yüzde 25 peşinat, yüzde 75 banka kredisi ile yapılabiliyor.Kısa bir süre için geçerli olan diğer ödeme şeklinde ise firma yüzde 25...