07 / 05 / 2024

platform merter teslimleri

platform merter teslimleri

Eroğlu Gayrimenkul’ün tekstil ticaretine yeni bir soluk getirecek olan Platform Merter projesinde satışı tamamlanan 215 süitin teslimatları başladı. Projenin rezidans bölümünde ise son 39 rezidansın satışı sürüyor...

Platform Merter tekstil AVM'ye dönüşüyor!

Platform Merter'i yenileyip tekstilcilerin toptan satış yapacakları bir açık AVM haline getireceklerini belirten Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı, projenin yatırım bedelinin önümüzdeki dönemde netleşeceğini vurguluyor.

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Real Merter güncel fiyatları!

Real Merter güncel fiyatları 411 bin liradan başlayarak değişiyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı'nın projesi Real Merter'de dairelerin teslimleri Ocak 2017 tarihinde yapılıyor...

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Yalıtım Malzemeleri ve İnşaat Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aylin Işık tarafından 850 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi, Platform Merter Suıts'te kuruldu.

Platform Merter'de deniz manzaralı son daireler!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Platform Merter'de son daireler satışta!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un merkezinde hayata geçirilen karma yaşam projesi Platform Merter, metrekaresi 7.500 TL’den başlayan fiyatlarıyla konforlu bir yaşamı şehrin kalbinde arayanlara yeni bir hayat sunuyor.

Güngören Real Merter Rezidans teslimleri!

Güngören Real Merter Rezidans teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılıyor. Real Merter Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor...

Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Platform Merter hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Platform Merter Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Platform Merter bayramda kaça kadar açık? Merter Platform bayramda kaçta açılacak?

Platform Merter AVM bayramda açık mı?

Platform Merter AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki,Platform Merter AVM bayramda açık mı? Platform Merter AVM bayramda kaça kadar açık? Platform Merter AVM bayramda kaçta açılacak?

Parima Merter Ofisleri satılık!

15 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje 16 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Parima Merter Ofisleri satılık ofislerin teslimleri 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Suites Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Cankat Boran, Gürcan Gülayinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Platform Merter Sitesi, Güngören'de kuruldu.

Nef Merter yüzde 1 peşinat kampanyası!

Konut teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak olan Nef Merter yüzde 1 peşinat kampanyası devam ediyor. Proje 10 ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

platform merter teslimleri Haberi

platform merter teslimleri

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Merter’de hayata geçirilen Platform Merter’de 215 adetten oluşan süit bölümünün satışı tamamlandı. Projenin rezidans bloğunun satışında ise sona yaklaşıldı. Rezidans, spor center, süit ve Fashion Park’tan oluşan Platform Merter’de son 39 rezidans, farklı bir hayata adım atmak isteyenleri bekliyor. Projenin aile rezidansı olarak adlandırılan ve 81 adet rezidans ile 34 adet teras evin bulunduğu bloktaki teslimatlara ise 25 Haziran’da başlanacak.


Rezidansda kat bahçeleri, ferah ve geniş daireleri ile konforlu bir yaşam sunan Platform Merter, üst katlarda panoramik manzarası ve geniş ailelere yönelik planları ile de göz dolduruyor.


Resepsiyon, kapalı otopark, güvenlik, kat temizliği ve concierge hizmetinin sunulduğu projede ayrıca restoranlar, profesyoneller tarafından işletilecek olan sports & welness center dairelere bir asansör uzaklığında yer alıyor....