02 / 05 / 2024

platin life güney satılık

platin life güney satılık

Bursa Platin Life Güney projesinin anahtar teslimleri Mart'ta gerçekleşecek, Bursa Yıldırım'da inşa edilen projede fiyatlar 159 bin liradan başlıyor

Güney Kore şirketine Kanada'dan 3 milyar dolarlık proje!

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde basın toplantısı düzenlendi.

Mehmet Akkuş: Arap turistler Güney Marmara’ya büyük ilgi gösteriyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistlerin Güney Marmara’ya son 3 yıldır büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Çilek Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Çilek, Çin ve Tayvan'da açtığı konsept mağazalardan sonra Güney Kore pazarına da girdi. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti.

Hüseyin Güney: Alanya'da su sorunu yaşanmayacak!

Alanya'nın, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlanması ile birlikte ASAT Alanya Şube Müdürü Hüseyin Güney önce şehrin su konularındaki sorunlarını tespit edip, daha sonra çözümü noktasında çalışıyor.

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor!

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karadeniz ve Marmara sahillerini, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladı.

Marmara ve Karadeniz, turizmde güney sahillerine rakip oluyor!

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karadeniz ve Marmara sahillerini, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladı.

Denizli Güney Şelalesi heyelanın ardından ziyarete açıldı!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından alınan bilgiye göre Denizli’nin Güney ilçesindeki Güney Şelalesi, çökmesinin ardından heyelan bölgesinde yapılan düzenlemelerle şelalenin suyu tekrar eski yerine verilerek, ziyarete açıldı.

Aleksandır Antiç: Güney Akım Projesi bir Avrupa projesidir!

Sırbistan Enerji Bakanı Aleksandır Antiç, Rus gazını Avrupa'ya getirmesi planlanan Güney Akım Projesi tartışmalarıyla ilgili AA'ya özel açıklama yaptı. Antiç, "Proje Rus projesi değil, bir Avrupa projesidir" dedi

EİD İnşaat, Güney Irak'ta yeni projeler üretecek!

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları alanında devam eden işleri bulunduğunu söyledi...

EİD İnşaat Güney Irak'ta teknoloji ağırlıklı projeler üretecek!

EİD İnşaat, önümüzdeki dönemde Güney Irak'ta gerçekleştireceği projelerle bölgeye teknoloji getirmeyi hedefliyor. Başkan Yardımcısı Bora Can Yıldız, özellikle petrol boru hatları, petrol tankları alanında devam eden işleri bulunduğunu söyledi.

Çin ve Güney Kore'nin ticaret hacmi 115 milyar doları aştı!

Çin ve Güney Kore arasındaki ticaret hacmi bu yıl ocak-mayıs arasındaki 5 aylık süreçte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,8 artarak 709,65 milyar yuan (yaklaşık 115,24 milyar ABD doları) olarak gerçekleşti...

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu!

Güney Akım'dan Türkiye'ye gaz sevkiyatı 5 Temmuz'a kadar durdu. Rus enerji şirketi Gazprom, boru hatlarındaki planlı çalışma nedeniyle Mavi Akım üzerinden Türkiye'ye gaz sevkiyatının 1-5 Temmuz tarihlerinde durdurulduğunu açıkladı.

Bulgaristan'da inşaatçılar Güney Akım Boru Hattı Projesi'nin durdurulmasından endişeli!

Güney Akım Boru Hattı Projesi ile ilgili Avrupa Birliği (AB) ile Rusya arasında tartışmalar sürerken, Bulgaristan'da inşaat sektörü temsilcileri projenin durdurulması halinde büyük zarar göreceklerini açıkladı.

platin life güney satılık Haberi

platin life güney satılık

Platin İnşaat tarafından Bursa Yıldırım'da inşa edilen Platin Life Güney 2 blok halinde yükseliyor. 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Platin Life Güney'de yer alan konutlar brüt 138, net ise 120 metrekare alana sahip.



Platin Life Güney'de 24 konut bulunuyor. 1700 metrekare alan üzerinde yükselen projede anahtar teslimlerin Mart 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor.



Platin Life Güney'de fiyatlar 159 bin liradan başlıyor, proje kapsamında konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Yıldırım Millet Mahallesi'nde hayata geçirilen Platin Life Güney projesinde otopark mevcut.


http://www.platininsaat.net

0224 365 00 88

Ceren...