02 / 05 / 2024

Platin Park yeni proje

Platin Park yeni proje

Sancaktepe, Şerifali, Topkapı ve Bakırköy olmak üzere 4 ayrı lokasyonda projeleri bulunan Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, "İstanbul'a ilk defa giriyoruz ve pazarı tanımak istiyoruz. Bu nedenle işe önce butik projelerle başladık" diyor...

Platin fiyatları düşmeye devam ediyor! Platinde son dakika gelişmeleri 27 Haziran 2022

Platin fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Platinin ons fiyatı bugün yüzde 1,21 düşüş kaydetti. Peki bugün platin fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Haziran 2022 platin fiyatlarında son dakika...

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Kuşadası İkiçeşmelik'e yeni park!

Kuşadası Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi'ne yeni bir park alanı kazandırmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

Düzce'nin 4 mahallesine yeni park geliyor!

Düzce Belediyesi, şehrin Akınlar, Aziziye, Cumhuriyet ve Koçyazı mahallelerine yeni park kazandırmak için ihale düzenledi.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

Alanya Sugözü'ne yeni park!

Tüm mahallelerde ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunan Alanya Belediyesi, Sugözü Mahallesi’ndeki parkı tamamladı

Ankara Büyükşehir'den 8 yeni park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016'da 8 yeni parkı daha hizmete açarak, bu alanlara diktiği ağaç ve diğer bitkilerle, Başkent'e 70 kilometrekare daha yeşil alan kazandırmış oldu.

Alanya Konaklı'ya yeni park!

Mahallelerdeki çocuk parkı ve yeşil alan sayısını arttırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, Konaklı Mahallesi’nde yeni bir çocuk parkını daha hizmete açtı.

İzmir Çınaraltı Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kemeraltı’nda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi çarşıyı ve çevresini korumak adına önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çınaraltı Parkı’nda da meydan düzenlemesine gidecek.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Tematik Park için imar planı hazırlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’da yapılacak Tematik Park, yeni liman ve 1/5000 ölçekli imar planları konusunda açıklamalarda bulundu.

Platin Park yeni proje Haberi

Platin Park yeni proje

Sektörde 29 yıllık tecrübeye sahip Kınaş İnşaat, Kayseri'deki başarılı projelerinin yanı sıra İstanbul'da da konut inşa ediyor.


Sancaktepe, Şerifali, Topkapı ve Bakırköy olmak üzere 4 ayrı lokasyonda projeleri bulunan Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, "İstanbul'a ilk defa giriyoruz ve pazarı tanımak istiyoruz. Bu nedenle işe önce butik projelerle başladık" diyor.


KAYSERİ'de konut sektörünün en önemli oyuncularındım biri olan Kınaş İnşaat, yenilikçi projeleriyle dikkat çekiyor. Müşterilerini dinleyerek onların talepleri doğrultusunda konutlar inşa eden Kınaş İnşaat, bugün kentte villalardan sosyal konutlara birçok farklı projeye imza atıyor. Ancak şirketin çalışmaları sadece kayseri ile sınırlı değil. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da yeni projelere start veren Kınaş İnşaat'ın İcra Kurulu Başkanı Hamdi Kınaş, 4 ayrı lokasyonda inşaatı süren butik projeler vesilesiyle İstanbul pazarını tanımak istediklerini söylüyor. Hedeflerinin İstanbul...