09 / 05 / 2024

Plaza Turizm adres

Plaza Turizm adres

Plaza Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Balat Şubesi, İhsan Hüzmeli ve Ayhan Hüzmeli tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Crowne Plaza Oteli'nin yeni kiracısı Bkb Seyahat!

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza Oteli'ni 15 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere asgari yıllık 7 milyon 500 bin TL+KDV+Ciro bedelle Bkb Seyahat Acentesi Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı...

Tarlabaşı Euro Plaza Hotel kiraya mı verilecek?

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

The Plaza Hotel'in adı Mercure oldu!

Yasemin Turizm'in bünyesinde yer alan, Barbaros Bulvarı'ndaki beş yıldızlı The Plaza Hotel, adını değiştirerek Mercure adıyla hizmet vermeye başladı.

Crowne Plaza Oteli kiralandı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Crowne Plaza Oteli'nin Bülbüloğlu Kongre Turizm ve Otel İnş.Tic.LTD. Şirketi'ne kiralandığını KAP'a bildirdi.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Plaza İnşaat Turizm Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A.Abdelrehım Mahmoud Alı ve M.Abdelsalam M.Mahmoud Shabana ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir'de kuruldu.

Konsol İnşaat Akaryakıt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konsol İnşaat Akaryakıt ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ruhan Konsol tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Bağdat Caddesi Polenıum Plaza'da kuruldu.

The Plaza Hotel'in 2.si Bursa'ya açılacak!

Yasemin Turizm, İstanbul'da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel'in 2'ncisini Bursa'da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’da açılıyor!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

The Plaza Hotel Bursa’ya 60 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Crowne Plaza Otel Florya projesi 305 odalı olacak!

İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti. tarafından yürütülen Crowne Plaza Otel, 305 odalı olacak. Florya Tesisleri'nin yanında yer alan proje daha önce 94 odalı otel ve ofis olarak planlanmıştı.

Plaza Turizm adres Haberi

Plaza Turizm adres

Plaza Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Balat Şubesi, İhsan Hüzmeli ve Ayhan Hüzmeli tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. Plaza Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Balat Şubesi Şube Temsilcileri İhsan Hüzmeli ve Ayhan Hüzmeli olarak belirlendi. 



Plaza Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Balat Şubesi iş konusu; Yurt içinde veya dışında turistik veya normal otel, motel,konaklama mahalleri,kampingler,cafe-bar,clup, restaurant,pastane,müzikhol,gazino gibi yerleri inşa etmek, ettirmek,satın almak,kiralamak,işletmek,idare etmek, işletmeciliğini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğerişler.


Plaza Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Balat Şubesi adres: Fatih, Yavuz sultan Selim Mahallesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi,...