27 / 04 / 2024

Plazalarda ticaret iş birliği

Plazalarda ticaret iş birliği

Ahilik geleneğinin bir parçası olan, günümüz iş adamlarının özlemle andığı "komşuluk kültürü" plazalardaki "ticari komşuluk" ile yeniden canlanıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''Ticari komşuluk başladı'' dedi.

Binance’de spot işlemler neden geçici olarak durduruldu! İşte perde arkası

Popüler kripto para Binance'nin spot piyasa sistemindeki hatanın tüm dünyadaki Binance yatırımcıları için yapılan ticaret işlemlerinin durdurulmasına sebep olduğu tasdik edildi.

Vatandaş evlere kapandı e-ticaret satışları patlama yaptı! Bir yılda %69 büyüdü…

Küresel ekonomide gerileme görülmesine rağmen e-ticaret piyasası altın çağına devam ediyor. Küresel E-Ticaret Büyüme Tahminleri raporuna göre e-ticaretin toplam ticaret içindeki payının bu yılın sonunda yüzde 22’ye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

E2k Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2k Mühendislik Ve Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Keskin ve Eren Küpçü tarafından kuruldu.

Şeker fabrikalarının arazileri konut yapımı ve ticaret için kullanılabilecek!

Şeker fabrikalarının imar planının değişmesiyle birlikte arsaların olduğu parsellere ticaret, turizm, konut, park, kentsel gelişme alanı tanımları geldi...

Yedi İnşaat ve Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yedi İnşaat ve Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi, Kemal Coşkun Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Deniz Öktem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Ümraniye'de kuruldu.

Ahmet Güleç: İran’da, 500 mağaza açabiliriz!

Gıda, mobilya, deniz ürünleri sektörlerinden 50 Türk firması, Tahran’da 100’e yakın İranlı firmanın temsilcisi ile ambargo sonrası ticaret için buluştu. Üç ihracatçı birliğinin başkanları da İran devlet yetkilileriyle görüştü.

Demka İlaç İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka İlaç İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bülent Keklikçi ve Şefik Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anf Turizm Prodüksiyon İnşaat Bilişim Enerji Danışmanlık Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nafi Özkeskin, Ahmet Erkişi ve Ferdi Erkişi ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Yeni Yahşi İnşaat Kumlama Boyama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yahşi İnşaat Kumlama Boyama Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mihraç Yahşi tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Azra S.Sokak'ta kuruldu.

Alrazi Group İnşaat Otel Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Alrazi Group İnşaat Otel Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi,M.Sadettin Atik Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi'nde açıldı.

Timtaş Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timtaş Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Çıldır tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bağcılar'da kuruldu.

As Prj İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Prj İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Buğdaycı tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Şişli, Fulya Mahallesi, Aytekin Kotil Caddesi'nde kuruldu.

Plazalarda ticaret iş birliği Haberi

Plazalarda ticaret iş birliği

Yıllarca apartman dairelerinde ya da "soğuk ve ruhsuz" işhanlarında yalnızlaşan iş dünyasının modern plazalarla yeniden sosyalleşmeye başladığını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ihtiyaçlarının neredeyse tamamını aynı çatı altında bulabüen iş adamları ve ofis çalışanlarının "iş komşuluğunu" keşfettiğini kaydetti. "Ticari komşuluk" olarak adlandırılabilecek bu ilişki sayesinde aynı plazada ofisi bulunan firmaların birlikte kolayca iş yapabildiğini ifade etti. 


Ankara Son...