08 / 05 / 2024

Plenty Business ofis

Plenty Business ofis

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Deluxia Park Business ofis fiyatları!

Deluxia Park Business ofis fiyatları 712 bin 248 TL'den başlıyor. Deluxia Park Business projesi 2 blok olarak hayata geçirildi...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

Eclipse Maslak Business’ta Workland konsepti!

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, yüksek standartlarda konfor anlayışıyla hazır ofis konseptine yeni bir soluk getiriyor.

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

Plenty Business ofis Haberi

Plenty Business ofis

Özellikle büyükşehirlerde mesai başlangıcı ve bitişinde kabusa dönen trafik, iş dünyasını yoğunluğa girmeden ofislerine gidebilecekleri projelere yöneltiyor. İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor.


İş hayatında en yüksek verime ulaşabilmenin öncelikle stressiz çalışma ortamından geçtiğini kaydeden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek. Özellikle Ankara, İstanbul gibi metropol kentlerde bunun hayallerde kalacağı düşünülse de son dönemde merkezi konumlarına rağmen çalışanları trafik eziyetinden kurtaran iş merkezlerine rastlamak mümkün” dedi.


Ankara’nın albenisini hala koruyan en eski semtlerinden Balgat’ta Plenty Business’ı hayata geçirdiklerinin altını çizen Gözüm, “Balgat, uzun yıllardır Başkent iş, siyaset ve eğlence dünyasını bir arada barındıran önemli bir...