18 / 05 / 2024

Point Bornova ev fiyatları

Point Bornova ev fiyatları

Point Bornova örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer almaktadır. İzmir Point Bornova daire fiyatları 155 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Bornova'da 27 ev daha tahliye edilecek!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı kırsal Eğridere Mahallesi'nde meydana gelen heyelan sonra 12 ev tahliye edildi. Uzmanlar, 27 ev için daha boşaltma kararının verilebileceğini söyledi.

Folkart Life Bornova ev fiyatları!

Folkart Life Bornova ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede teslimler başladı. 

Sultangazi Tem Point ödemeleri!

Sultangazi Tem Point ödemeleri kapsamında 0 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. Projede toplam 468 normal daire, 444 rezidans konut ve 270 adet mağazaya yer veriliyor...

Tem Point Projesi'nde 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding ortaklığıyla hayata geçirildi. Projede lansmana özel ödeme fırsatları sunuluyor..

DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İzmir DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

Sultangazi Tem Point ödeme şekilleri 2017!

Tem Point Evleri İstanbul Sultangazi'de 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleriyle yükseliyor. 10 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

TEM Point Evleri'nde 10 bin TL peşinatla ev alma fırsatı!

TEM Point projesinde uygulanan 2 ayrı kampanya ile konut alıcılarına cazip ödeme imkanları sunuluyor. Gül Proje ve Nata Holding imzası taşıyan Tem Point projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak...

Coordinat Bornova 2017 güncel ev fiyatları!

Coordinat Bornova projesi iki blok olarak İzmir Bornova'da DRC İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 500 daireye yer veriliyor...

İzmir Folkart İncity Kazımdirek ev fiyatları!

Teslimlerin Eylül 2019 tarihinde gerçekleşeceği Folkart İncity Kazımdirek projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı imzasıyla yükseliyor. İzmir Folkart İncity Kazımdirek ev fiyatları 281 bin TL'den başlıyor.

Bornova MyWay 202 ev fiyatları!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen MyWay 202 Bornova projesi Ağustos 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Bornova MyWay 202 ev fiyatları 179 bin liradan başlıyor.

Folkart İncity ev fiyatları ne kadar?

Folkart Yapı imzası taşıyan Bornova Folkart İncity projesi 700 daire ve 42 dükkandan meydana geliyor. Peki Folkart İncity ev fiyatları ne kadar?

Point Bornova ev fiyatları Haberi

Point Bornova ev fiyatları


300 dönüm alan üzerinde yükselen Point Bornova projesi İzmir Bornova bölgesinde inşa ediliyor. Konut ve AVM alanının yer aldığı Point Bornova projesi Kavuklar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Point Bornova örnek daire resimleri haberimizde yer alıyor. Point Bornova İzmir satış fiyatları 155 bin TL'den başlayarak yükseliyor. HOK Mimarlık tarafından tasarlanan İzmir Point Bornova projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.


Point Bornova Evleri ödemeleri banka kredisi ile taksitlendiriliyor. İzmir Point Bornova Evleri teslim tarihi 2015 yılı Kasım ayı olarak belirtiliyor. Point Bornova ev fiyatları; 1+1 daireler 155 bin TL'den, 2+1 daireler 242 bin TL'den, 3+1 daireler 357 bin TL'den başlıyor.



Point Bornova örnek daire




Point Bornova örnek daire



Point Bornova örnek daire



Point Bornova Evleri iletişim bilgileri

Telefon   : 0232 435 46 46

Web...