04 / 05 / 2024

Point Bornova mağazaları

Point Bornova mağazaları

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si olan ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Point Bornova AVM, yepyeni markaları bünyesinde barındıracak.

Boyner İzmir'deki 9. mağazasını Point Bornova’da açtı!

Boyner, İzmir'deki dokuzuncu mağazasının açılışını yaşam, eğlence ve moda merkezi Point Bornova’da gerçekleştirdi. 

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Robert Montgomery’nin dizeleri Point Bornova’nın çatısında sergileniyor!

Dünyaca ünlü şair Robert Montgomery, Homeros’un destanlarında adı geçen İzmir’e ithafen satırlar kaleme aldı. Montgomery’nin İzmir’i anlatan dizeleri, şehrin yeni buluşma noktası Point Bornova’nın çatısında sergileniyor.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

B&G Store İzmir'deki 9'uncu mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran VEPA'62 İzmir'deki ikinci mağazasını moda ve alışverişin kalbi 'Point Bornova Alışveriş Merkezi'nde açtı.

Point Bornova'da ünlü markalar yer alıyor!

Kavuklar Gayrimenkul'ün yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla hayata geçirdiği Point Bornova, birbirinden ünlü mağazalara ev sahipliği yapıyor.

Vakko, Point Bornova'da mağaza açtı!

Vakko yeni mağazasını İzmir'de kapılarını açan Türkiye'nin ilk ve tek üstü açılır-kapanır alışveriş merkezi Point Bornova'da açtı.

Kiğılı Point Bornova AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, dünya modasına yön veren büyük markaların yer aldığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki mağazasını açtı.

Point Bornova AVM 160 mağaza ile hizmet verecek!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından Bornova’da 350 milyon Dolar yatırım bedeli ile açılmaya hazırlanan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek.

H and M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi, dünyanın en büyük moda perakendelerinden olan İsveç moda markası H and M'i (Hennes&Mauritz) İzmirlilerle buluşturuyor.

H&M İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova'da açacak!

Dünyanın en büyük moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açıyor. Türkiye’deki en büyük mağazası olma özelliğine de sahip olacak mağaza, Point Bornova AVM’de hizmet verecek.

Point Bornova mağazaları Haberi

Point Bornova mağazaları


Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si olan ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Point Bornova AVM, yepyeni markaları bünyesinde barındıracak.


Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından Bornova’da 350 milyon Dolar yatırım bedeli ile açılmaya hazırlanan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek. Her kesime hitap edecek markaları bünyesinde toplamayı başaran Point Bornova AVM, lüks markaları da İzmirlilerle buluşturacak. 


Point Bornova’da öne çıkacak markalar

Point Bornova AVM’de yer alacak 160 mağaza arasında İzmirlilerin merakla beklediği markalar da yer alacak. Vakko, İzmir’deki ikinci mağazasını yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde Point Bornova AVM’de açarken, Vakko Wedding, özel mimari konsepti ve dünyaca ünlü gelinlik markalarını birarada sunan yapısıyla düğün hazırlıkları yapanların vazgeçilmez adresi olacak. 


İzmir’in en büyük Beymen mağazasının açılacağı Point Bornova AVM’de...