03 / 05 / 2024

point bornova ulaşım

point bornova ulaşım

İzmir’in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Yeni bir çekim merkezi olacak Point Bornova’daki 629 daireden son 56’sı da satışa sunuldu.

Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi!

İzmir'de Kavuklar Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve 46 katlı tek bloktan meydana gelen Kavuklar Gayrimenkul Point Bornova projesi detayları haberimizde bulunuyor. Projede toplamda 578 daire mevcut.

İzmir Point Bornova projesi!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği İzmir Point Bornova projesi, İzmir Bornova'da inşa ediliyor...

Point Bornova ulaşım!

Point Bornova ulaşım ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Mart 2015 yılında tamamlanacak olan İzmir Point Bornova projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 242 bin liradan başlıyor...

Point Bornova! Kavuklar Gayrimenkul!

Point Bornova Ege Üniversitesi'ne yakın konumda inşa ediliyor, projede fiyatlar 155 bin liradan başlıyor

Point Bornova yılbaşında açık mı?

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova yılbaşında açık mı? Point Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Point Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Point Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Point Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Point Bornova AVM bayramda açık mı?

Point Bornova AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Point Bornova AVM bayramda açık mı? Point Bornova AVM bayramda kaça kadar açık? Point Bornova AVM bayramda kaçta açılacak?

Point Bornova Rezidans’ta yaşam yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM’nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans’ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Point Bornova, Altındağ'daki konut fiyatlarını artırdı!

Yaptıkları her proje ile bölgenin değerini artırdıklarını söyleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova'nın açılmasıyla birlikte ilçenin Işıkkent bölgesindeki evler 10 kat değerlendi" dedi.

B&G Store İzmir'deki 9'uncu mağazasını Point Bornova AVM'de açtı!

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G Store; Point Bornova şubesiyle mağaza sayısını 9'a çıkardı. Store dünyanın önde gelen markalarının koleksiyonlarını Türkiye'ye getiriyor.

Point Bornova AVM bugün açılıyor!

İzmir’de ses getiren projelere imza atan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 18 ay önce başladığı Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 5 milyon saatlik emeğin ardından açıyor.

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.

Kavuklar Gayrimenkul, Point Bornova AVM'yi açıyor!

İzmir'e ofis ve konut projeleri kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın sembol projelerinden Point Bornova AVM, etkinliklerle 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Açılık programında Kenan Doğulu konseri var

Point Bornova AMV 27 Kasım'da açılacak!

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova AVM, 27 Kasım 2015 Cuma Günü, Kenan Doğulu konseri ile açılıyor.

Point Bornova'da hangi markalar yer alacak?

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si olan ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Point Bornova AVM, yepyeni markaları bünyesinde barındıracak.

Point Bornova AVM'nin açılışı seçim sonrasına kaldı!

350 milyon dolar yatırım bedeli ile İzmir Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme imzası ile Bornova'da hayata yükselen Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin açılışı seçim sonrasına kaldı.

point bornova ulaşım Haberi

point bornova ulaşım

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin hayata geçirdiği Point Bornova’da en zorlu etap geride bırakıldı. 50 katlı, 200 metre yükseklikteki İzmir’in en büyük karma projesi, planlandığı gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Yeni bir çekim merkezi olacak Point Bornova’daki 629 daireden son 56’sı da satışa sunuldu.


Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme, İzmir’in en büyük, Türkiye’nin de sayılı karma projelerinden Point Bornova, mutlu sona adım adım ilerliyor. 300 bin metrekare inşaatın, zemin iyileştirmeyi de içeren 120 bin metrekarelik en zor bölümü planlandığı sürede tamamlandı. Önümüzdeki süreçte her hafta bir kat çıkılacak ve İzmir adım adım yükselen bir devle tanışacak.


Türkiye’nin ilk üstü açılır ve kapanır AVM’sini de içeren 50 katlı, 200 metre yükseklikteki projede konutlar hedeflendiği gibi 2015’in son çeyreğinde teslim edilecek. Alışveriş ile kaliteli yaşamı bir...