03 / 05 / 2024

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Point Bornova AVM basın gezisi 26-27 Kasım'da!

Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor. Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015'te gerçekleşecek.



Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir’e kazandıracağı yepyeni uluslararası markalarla açılıyor.

 

Şehri güzelleştiren ve sembol olacak eserler inşa etme sorumluluğuyla yola çıkan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, ofis ve konut yatırımlarının ardından Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 350 milyon Dolar yatırım ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. Toplam 300 bin metrekare üzerine kurulu, İzmir’in en havalı alışveriş merkezi Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı da ilk kez İzmirlilerle buluşturacak.

 

Türkiye’nin en büyük H&M’i başta olmak üzere; İzmir’in merakla beklediği markaları aynı çatı altında toplayan Point Bornova’nın açılışı nedeniyle düzenlenecek basın gezisi 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleşecek.


Haber Sabah Egeli'de şu şekilde yer aldı;

AVRUPA ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk ve tek alışveriş merkezi olacak olan Point Bornova AVM bugün kapılarını açıyor. Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafLiıdaıı 350 milyon dolarlık bir yatırım ile hayata geçirilen yaşam merkezi pro jesi, birçok ünlü markayı ilk kez İzmirliler ile buluşturuyor.  Genel açılış öncesi Point Bornova'da tanıtım toplantısı yapan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Yönetim kurulu Başkanı Metehan Kavuk, "İzmir'in en büyük yaşam projesi Point Bornova Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  AVM'nin yanı sıra 600 konutluk dev bir karma proje olan Point Bornova, 2016'mn ilk yansında sakinlerini ağırlamaya başlayacak" dedi. Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk ise, "Körfezin incisi İzmir'i Kavuklar güvencesi ve kalite anlayışıyla yüceltmek için çalışıyoruz. Çatısı açılıp kapanabilen Point Bornova, her hava şartına uyum sağlayabilecek" diye konuştu. Point Bornova, bugün Kenan Doğulu konseri ile İzmirliler'e merhaba diyecek.  3 gün sürecek açıhş etkinliklerinde yarın Burcu Esmersoy'un katılımıyla Point Bornova Sohbetlerinin ilki gerçekleştirilecek. 


Sabah Egeli 


Geri Dön