16 / 05 / 2024

Point Otel nerede

Point Otel nerede

Zincir marka hedefiyle yola çıkan Point Otel, Anadolu'da ilk imzayı Ankara'da attı. İzmir ve Konya'nın planlarında yer aldığını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Özbek, "Sanayi şehirleri hedefimizde" dedi.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Vera Point nerede?

Vera Point nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vera Point nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Tem Point'te ön satışlar başladı!

Gül Proje ve Nata Holding Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tem Point'te ön satışlar başladı. Tem Point projesinde otel, hastane ve AVM alanı yer alıyor

Point Otel Ankara bu yıl sonunda hizmete girecek!

Şehir otelciliğine yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Özbek Turizm Grubu'nun İstanbul'da dört oteli bulunuyor.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

Sultangazi TEM Point konut fiyatları!

Sultangazi TEM Point konut fiyatları 278 bin TL'den başlıyor. TEM Point Evleri projesinde 686 daire, otel, hastane, AVM yer alıyor...

TEM Point Sultangazi proje fiyatları!

TEM Point Sultangazi proje fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Proje - Nata Holding Ortaklığı'nın projesi TEM Point Evleri'nde konut, otel, AVM ve hastane yer alıyor...

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Residence'de anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Sultangazi TEM Point nerede?

Point Otel nerede Haberi

Point Otel nerede

İstanbul'da kendisine ait 4 oteli bulunan ve zincir otel markası olma hedefiyle iki yıl önce Point Hotel Management şirketini hayata geçiren Özbek Turizm Grubu, Anadolu'daki ilk imzayı başkente attı. Ankara'da 150 odalı, 5 yıldızlı bir oteli işletecek olan şirketin sıradaki hedefinde İzmir ve Konya bulunuyor. Point Hotel Management Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Özbek ile şirketin projelerini ve hedeflerini konuştuk. 


 İşletmecilik fikri nasıl doğdu? 

1989'dan beri sektörde yer alıyor olmamız bizde ciddi bir tecrübe ve bilgi birikimi oluşturdu. Buradan hareketle iki yıl önce Point markasıyla işletmecilik yapma kararı aldık. Bu hedefle fizibilite çıkarmak için büyük bir Anadolu turuna çıktım. Konya'dan Antep'e, İzmir'den Edirne'ye hemen her ili gezdim. Birçok otel yatırımcısıyla görüştüm. 


 Rotanıza nereleri aldınız? 

Sanayileşmiş şehirler bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. İş dünyasının...