25 / 07 / 2024

Polat Group kimin

Polat Group kimin

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi bügün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Polat tarafından kuruldu. 

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Df Group Yapı İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Polat tarafından kuruldu.

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Polat Group İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Esens Polat tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Özpolat Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpolat Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Polat tarafından kuruldu.

Ftp Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ftp Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarhan Polat tarafından kuruldu.

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araf Group İnşaat Mekanik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş, Aziz Polat ve Ramazan  Gür ortaklığında kuruldu. 

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi bügün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Polat tarafından kuruldu. 

Polat Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Polat tarafından 950 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Polat Gülman'dan yeni şirket!

Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman tarafından yeni şirket Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile 27 Nisan'da Sarıyer'de kuruldu.

Gülman Group'tan Bodrum Gündoğan'a 2 yeni proje!

Gülman Group Bodrum Gündoğan’da Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli iki yeni projeye başlıyor. Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, “Nest Ortaköy’den sonra rotamızı Ege’nin incisi Bodrum’a çevirdik."dedi.

Polat Gülman: İstanbul ve İzmir'de arazimiz var

Gülman Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, İstanbul ve İzmir'de 1'er milyon metrekare arazileri bulunduğunu söyledi. Gülman, yeni projelerini bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuyla paylaştı.

İstanbul East West Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul East West Group Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Qubad Masud Azizi, Muhammet Polat ve Ahmad Shekib ortaklığıyla kuruldu...

Polat Group kimin Haberi

Polat Group kimin

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi bügün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Polat tarafından kuruldu. 

Polat Group Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat malzemeleri ve gıda ürünleri alımı, satımı, ticareti, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, gayrimenkul proje pazarlaması yapmak ve aracılık etmek. 2.Sağlık medikal turizm merkezi olarak, ülkemizin sahip olduğu tıbbi tedavi medikal ve termal turizm kaynaklarını yıldızlı otellerle birleştirerek, sağlık turistine kaliteli hizmet ve turizm paketleri sunmak, ilgili kurum ve kuruluşlarla anlaşmalar yapmak, pazarlamasını yapmak, sağlık sektörü , sağlık turizmi işletmecilerine müşteri hizmet pazarlaması faaliyetinde itibaren, evine uğurlanana kadar ihtiyaç duyabileceği her türlü hizmet, sağlık personeli ile hizmet pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4.Yurt dışından...