28 / 07 / 2024

polat yağcının turgutluya yaptırdığı okul nerede

polat yağcının turgutluya yaptırdığı okul nerede

“Orhan Gencebay İle Bir Ömür” albümden elde edilen gelirle memleketi Turgutlu’ya 12 derslik bir okul yaptıran ünlü prodüktör ve yapımcısı Orhan Polat Yağcı, “Memleketime bir eser kazandırdığım için gururluyum” dedi...

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

Mehmet Nureddin Yağcı kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nureddin Yağcı kimdir? Mehmet Nureddin Yağcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Nureddin Yağcı'nın biyografisi...

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Manisa Asmacık Cami’nin temeli atıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye daha kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle inşa edilecek olan cami için temel atma töreni düzenlendi. 

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Gebze Yağcılar-Duraklı arasına beton yol yapılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yağcılar ve Duraklı arasında yapılan beton yolun çalışmasını denetledi.

Şehit Yakup Sürücü'nün Ankara'daki çiftliğinin inşaatı tamamlanacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen polis memuru Yakup Sürücü'nün babası İbrahim Sürücü, oğlunun hayalindeki çiftliği tamamlamak istediğini belirtti. Sürücü, çiftliğin inşaatına oğluyla birlikte başladıklarını daha sonra da olaylardan sonra yarım kaldığını söyledi.

Şehit Kerim Örtücü'nün evini Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye'deki babaevinin inşaatı tamamlanacak!

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

polat yağcının turgutluya yaptırdığı okul nerede Haberi

polat yağcının turgutluya yaptırdığı okul nerede


Orhan Polat Yağcı İlkokulu’nun açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaparken, açılış törenine Poll Production bünyesinde yer alan birçok ünlü isim katıldı. Açılışa katılan usta sanatçı Orhan Gencebay ile Orhan Polat Yağcı okul yaptırmanın çok hayırlı bir iş olduğunu dile getirirken, kendilerine bu imkanı sağlayan Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’a teşekkür etti. Açılış sonrası konakladığı otelde açıklamalarda bulunan usta sanatçı Orhan Gencebay, “Turgutlu’ya böyle bir eser kazandırıldığı için son derece mutluyuz. Oğlum dediğim Polat Yağcı kanalıyla bu işe imza attık. Başbakanımız bize okul yaptırdığımız için ödül verdi ve kendisine teşekkür ederiz. Okuldaki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.


Kendi memleketine kazandırdığı okul ile gurur duyduğunu belirten ünlü yapımcısı Polat Yağcı, “1997 yılında Turgutlu’dan çıktım, İstanbul’da kazanıp...