15 / 05 / 2024

polatlı arsa sorunu

polatlı arsa sorunu

YILDA bin 500 dolayında yeni konutun yapıldığı Polatlı'da arsa sorunu yaşanıyor. Polatlı Müteahhitler Derneği Başkanı Abdullah Arabacı, şehrin dört tarafının imara açılması gerektiğini belirterek, "Arsa sorunu nedeniyle konut fiyatları çok yükseldi" dedi.

Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 

Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Polatlı Belediyesi 3 dükkan ve bir arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara Üçpınar ve Cumhuriyet mahallelerinde yer alan bir adet arsa ve 3 adet dükkanı satışa çıkardı.

Ankara Polatlı'da 21 arsa satılıyor! Başkentte 84 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatı! 

Ankara ili Polatlı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Gazi, M. Akif ve Zafer mahallelerinde yer alan 21 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Ankara'da 51 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı  ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:10' yapılacak.  

Milli Emlak Ankara'da 39 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:25'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Ankara'da 47 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde bulunan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale yarın yapılacak.

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Polatlı'da 53 bin 500 TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Sabanca Köyü'ndeki arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak başkentte 45 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 9 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

polatlı arsa sorunu Haberi

polatlı arsa sorunu

Polatlı Belediyesi tarafından yapılan imar çalışmalarının Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanmaması yeni sezonda arsa sorununu gündeme getirdi. Yenimahalle kentsel dönüşüm projesi başta olmak üzere, ilçenin Şehitlik, Şentepe ve İstiklal Mahallase bölgelerinin imara açılması gerektiğini söyleyen Müteahhitler Derneği Başkanı Abdullah Arabacı, “Gerek Ankara Büyükşehir Belediyesi ve gerekse Polatlı Belediyesi şehrin dört tarafını imara açmalıdır. Müteahhit, arz talep durumuna göre bölgelerde konut yapar ve satar. Böylece kentin dört tarafı da gelişime açılmış olur. Polatlı Belediyesi'nin bu yönde bir çalışması oldu, ancak Büyükşehir Belediyesi'nin de onayı gerekiyor" dedi.

FİYATLARIN ARTMASININ NEDENİ ARSA

Mütiahhitler Derneği Başkanı Abdullah Arabacı, inşaat maliyetleri içinde en önemli kalemi arsanın oluşturduğunu söyledi. Arabacı, arsa üretiminin yapılmaması, yeni yerleşim bölgelerinin açılmaması nedeniyle şehir içine yakın mesafelerde kalan çok az arsanın yüksek fiyatla...