15 / 05 / 2024

Polatyol kuveyt projesi

Polatyol kuveyt projesi

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında bulunan Polatyol, Kuveyt tarihinin en büyük projesinde 165 milyon dolarlık altyapı işleri ihalesini kazandı. 

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Karmod, Kuveyt'te konut projesi yaptı!

Hazır yapı sektörünün markalarından Karmod, Kuveyt'te konut projesi gerçekleştirdi...

Polatyol, Kuveyt'te 165 milyon dolarlık ihaleyi kazandı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi arasında bulunan Polatyol, Kuveyt tarihinin en büyük projesinde 165 milyon dolarlık altyapı işleri ihalesini kazandı. 

Polatyol Yapı Eston Şehir Koru projesi!

Polatyol Yapı Eston Şehir Koru projesinde ön talep toplanıyor. Eston Şehir Koru projesi Eston Şehir Mahallem'in yeni etabı olarak hayata geçiriliyor. 

Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Polatyol Yapı imzasıyla hayata geçirilen Polatyol Yapı Eston projesi 1.128 konut ve 16 dükkandan meydana geliyor. Peki Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Polatyol Yapı Eston Projesi!

1.128 konut ve 16 dükkandan meydana gelen Polatyol Yapı Eston Projesi 214 bin 710 metrekarelik alanda yükseliyor. İşte, Polatyol Yapı Eston Projesi detayları...

Polatyol Yapı'dan 1.128 konutluk yeni Eston projesi geliyor!

Bahçeşehir'de Eston Şehir Mahallem projesine devam eden Polatyol Yapı, aynı bölgede 1.128 konut ve 16 dükkandan oluşan yeni bir projeye hazırlanıyor...

Polatyol Yapı Eston Şehir Mahallem daire fiyatları 2016!

Polatyol Yapı imzasıyla hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem projesi 315 konuttan meydana geliyor. İşte Polatyol Yapı Eston Şehir Mahallem daire fiyatları 2016...

Türk müteahhitlerden Kuveyt atağı!

Türkiye-Kuveyt İş Konseyi Başkanı Ekşi: "Kuveyt'te 2020'ye kadarki süreçte 150 milyar dolara yakın altyapı ve üst yapı projesi var. Bunların hepsi Türk müteahhitlerinin yapabileceği işler" dedi.

Polatyol'un 55 yıllık deneyimi ile Eston Şehir Mahallem satışta!

Polatyol'un 55 yıllık deneyimi ile Eston Şehir Mahallem projesi satışa çıktı. Eston Şehir Mahallem Bahçeşehir'de metrekare birim fiyatı 4 bin 300 liradan başlangıç gösteriliyor...

Polatyol Eston Şehir Mahallem satışa çıktı!

Gayrimenkul sektörünün önemli firmalarından Eston'un yeni projesi ‘Eston Şehir Mahallem' görücüye çıktı. Tanıtım toplantısında konuşan Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, 55 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirtti.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Polatyol kuveyt projesi Haberi

Polatyol kuveyt projesi

İhaleye katılan dünya devi inşaat şirketlerini geride bırakan Polatyol, tamamen yeni inşa edilecek Al Mutlaa kentinde 800 hektar alanda altyapı işlerini gerçekleştirecek. Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Küresel rakiplerimizi geride bırakarak bu önemli projeye adımızı yazdırmaktan, Türkiye adına büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Polatyol, Kuveyt tarihinin en büyük projesindeki önemli bir ihaleyi de kazanmayı başardı. Polatyol, Kuveyt’teki gayrimenkul açığının giderilmesi hedefiyle tamamen yeni olarak planlanacak Al Mutlaa kentinin 700 hektarlık bölümünün altyapı işlerini yapacak. 165 milyon dolar bedelli ihale sözleşmesi geçtiğimiz Çarşamba günü Kuveyt’te düzenlenen törenle imzalandı.

Kuveyt İskan İşleri Bakanı Dr. Jenan Buşehri, “Bu ihaleyle, ülke tarihimizin en büyük projesi AL Mutlaa şehir projemizin altyapı işlerinin tüm ihalelerini tamamladık. 112 bin ailemiz bu şehre yerleşecek. Şehir ahalisi çok istekli. Bir an...