07 / 05 / 2024

polikarbonat

polikarbonat

Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Alp Güven ve Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Nokia C02 tanıtıldı! İşte özellikleri ve olası fiyatı

Bedavadan biraz pahalı Nokia C02 sessiz duyuruldu. Çıkarılabilir batarya ve 3.5mm kulaklık jakıyla gelen telefon, Polikarbonat bir çerçeve ile üretildi.

Işık Plastik, enerji ve ısı yalıtımında ön plana çıkacak!

Mayıs ayında 4 milyon euro'luk makine ve kalıp yatırımını devreye alacak olan Işık Plastik, çok duvarlı polikarbonat üretim kapasitesini yılda 12 bin tona çıkartacak

polikarbonat Haberi

polikarbonat


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alp Güven ve  Patrik Hanrım Van Den Eede ortaklığında kuruldu. 


Vicom Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Görsel kimlik kurumsal organizasyon yönetim faaliyetleri; yurt içi ve yurt dısındaki firmaların ve kurumların görsel kimliklerinin korunması, iyilestirilmesi, degistirilmesi ile ilgili restorasyon, tadilat, boyama, temizlik, bakım, onarım ve benzeri islemlerin yapılması için; alüminyum, ahsap, pvc, cam, metal, plastik, akrilik, polikarbonat, epoksi, mermer, dogal tas, beton, sıva ve benzeri her türlü yüzeyler ile sandviç panel, çelik boru, çelik konstruksyon, metal konstruksyon, reklam panoları, paneller, totem, gölgelik, pilon, kepenk, pencere kapı dogramaları, çatı, dıs cephe ve benzeri bina dısı (dıs mekan) yapılar üzerine uygulanacak her türlü kimyevi madde, biyolojik madde,...