26 / 07 / 2024

POLİMAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

POLİMAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Polimat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rıza Ayhan imzasıyla kuruldu.

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Kutu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Önker tarafından kuruldu.

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mat Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Tuzla'da İlyas Levent Mataracı tarfaından kuruldu.

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Yapım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Akkaya tarafından kuruldu.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Group İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Eymen Tuğra tarafından kuruldu.

Mat Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli Mehmet AkifTürk tarafından kuruldu.

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polımer Enerji Kimya Proje İnşaat Turizm Taşımacılık Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile özgün Talaslıoğlu ve Umut Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayş ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Alçı İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Barış Ateş tarafından kuruldu.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Art Yapı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Muhammed Eymen Tuğra ortaklığında kuruldu.

POLİMAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

POLİMAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres


Polimat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rıza Ayhan imzasıyla kuruldu.


Polimat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, tüneller, liman, hava limanı, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...