02 / 05 / 2024

Polimeks Eskişehir

Polimeks Eskişehir

Türkmenistan'daki işlerinin büyüklüğü 8 milyar doları aşan Polimeks , yatırımcısı olduğu Rixos Eskişehir'i hizmete soktu.Şirket Alaçatı'daki Alavya markalı butik oteli ise zincir haline getirerek yurtdışına da açacak.

Polimeks Eskişehir'in işletmesini Rixos Hotels devraldı!

POLİMEKS İnşaat tarafından inşa edilen Eskişehir Bademlik’teki termal otel ve spa merkezinin işletmesini global otel markası Rixos Hotels devraldı. Tesis 50 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirildi.

Polimeks İnşaat ve Rixos Hotels’den Eskişehir için işbirliği imzası!

İki şirket arasında yapılan devir teslim anlaşmasınıPolimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve Polimeks Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Siyahi imzaladı.

Polimeks, Türkmenistan'da büyüdü; Türkiye'ye turizm için geldi!

Yurtiçinde turizm ağırlıklı yatırım yapıp 3 otel inşa edecek olan Polimeks, Eskişehir’de termal otel, Karaköy’de butik otel ve Alaçatı’da tatil köyü yapacak

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Polimeks Eskişehir'e müze inşa edecek!

Eskişehir'e önemli yatırımlar yapan Polimeks şimdi de müze kuruyor. 10 milyon dolara mâl olacak müzenin 2017 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Rixos, Eskişehir'i sağlık turizminde merkez yapacak!

Oteller zinciri Rixos ile inşaat şirketi Polimeks, Eskişehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel Eskişehir Rixos'u hizmete açtı. Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, bölgeyi sağlık turizminde merkez haline getireceklerini kaydetti.

Rixos Otel, Eskişehir'i sağlık turizminde merkez yapacak!

Oteller zinciri Rixos ile inşaat şirketi Polimeks, Eskişehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel Eskişehir Rixos'u hizmete açtı. Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, bölgeyi sağlık turizminde merkez haline getireceklerini kaydetti.

Eskişehir'in ilk 5 yıldızlı termal oteli açıldı!

Polimeks'in Eskişehir Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla inşa ettiği termal otel hizmete girdi. Bölgenin beş yıldızlı ilk termal tesis özelliği taşıyan oteli Rixos zinciri işletecek.

Rixos Eskişehir hizmete açıldı!

Rixos Eskişehir hizmete açıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "yap-işlet-devret" modeliyle Polimeks tarafından inşa edilen Rixos Eskişehir hizmete açıldı. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince açılış konuşması yaptı.

Polimeks ve Rixos'un işbirliği, Eskişehir'e termal otel getirdi!

Polimeks İnşaat'ın sahipleri Erol Tabanca ve Cem Siyahi'nin memleketleri Eskişehir'de yaptırdığı otelin işletmesini Rixos aldı. 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Eskişehir'deki otelde 164 oda yer alıyor...

Polimeks Eskişehir'in işletmesini Rixos Hotels devraldı!

POLİMEKS İnşaat tarafından inşa edilen Eskişehir Bademlik’teki termal otel ve spa merkezinin işletmesini global otel markası Rixos Hotels devraldı. Tesis 50 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirildi.

Eskişehir Bademlik Termal Otel ve SPA merkezinin işletmesi Rixos'a devrediliyor!

Eskişehir Bademlik termal otel ve SPA merkezinin işletmesi Rixos'a devrediliyor. Rixos Hotels, Polimeks tarafından Eskişehir Bademlik’te inşa edilen termal otel ve SPA merkezinin işletmesinin Rixos Hotels’e devir teslim anlaşmasını imzalayacaklar.

Polimeks İnşaat Eskişehir Bademlik'te SPA ve termal otel inşa ediyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks, kentte yatırımına başladığı Eskişehir SPA ve Termal Otel Projesi ile şehrin sağlık turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. Projenin temeli Haziran 2012'de atıldı...

Eskişehir Bademlik SPA ve Termal Otel için düğmeye basıldı!

Eskişehir’de Bademlik SPA ve Termal Otel’in temelini atan Polimeks, İstanbul ve İzmir’de yeni otel yatırımlarına devam ediyor

Polimeks İnşaat, Eskişehir'de Termal ve Hidroterapi Otel'in temelini atacak!

Eskişehir'de yapımına başlanacak olan Turistik Termal ve Hidroterapi Otel projesi temel atma törenine 21 Haziran Perşembe günü Polimeks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca'da katılacak

Polimeks Eskişehir Haberi

Polimeks Eskişehir

Türkiye'nin yurtdışındaki en büyük müteahhitlik şirketlerinden olan ve özellikle Türkmenistan'da önemli projeler yürüten Polimeks, yatırımcısı olduğu ve 50 milyon dolar harcadığı Eskişehir Rixos otelini hizmete açtı. 


Eskişehir artık uyanıyor 


Memleketleri Eskişehir'i çok sevdiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, şunları söyledi: "Eskişehir turizm konusunda artık uyanıyor. Bu otelin de çok faydası olacak. Termal turizm açısından uluslararası bir adres haline gelebilir. Fettah (Tamince) bey de burayı işletmeyi sadece 5 dakikada kabul etti." 


Alavya çok başarılı oldu 


Otel işinde, daha çok inşaat kısmında olmak istediklerini vurgulayan Tabanca, ancak Alaçatı'daki Alavya markalı bu tik otellerinin başarılı olması nedeniyle bu alana ilgi duyduklarım açıkladı. Üst düzey insanların daha çok bu tür yerleri tercih ettiğini ifade eden Tabanca, hedeflerini şöyle anlattı: "Alavya zincir olsun istiyoruz. Şimdi İstanbul Karaköy'de...