04 / 05 / 2024

Polisan Fiori serisi nasıl

Polisan Fiori serisi nasıl

Türkiye’ nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, bu yıl “ Fiori ” canlı renkler serisi ile evlerinizi daha da renklendiriyor.

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Kibrıd Meterial Luminose serisi ile mermerin aydınlık dokusuna yolculuk!

Uluslararası duvar ve zemin kaplama sektörünün öncü markalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID MATERIAL, Luminose serisi duvar kaplamaları ile iç mekanlara ışığın büyüleyici etkisini taşıyor.

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal hali!

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal halini yansıtıyor. Kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik ve dekorasyon tercihlerine mükemmel bir alternatif sağlayan ahşap görünümlü zeminler modern tarzla bütünlük sağlıyor.

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Penta History-Antik serisi banyolara nostalji katıyor!

BİRBİRİ ardına yükselen gayrimenkul projelerinde tarihi detaylara önem veren müşterilerin banyoları için tasarlanan Penta History - Antik serisi, klasik değerlere olan bağlılığı ile dikkat çekiyor...

Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu yansıtıyor!

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde mükemmel bir şekilde seramiğe yansıtıyor. Kalebodur Antique Wood serisi ahşabın doğal dokusunu sunuyor.

Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha.Tureks Stone Dimensions serisi modern ve klasik görüntüyü buluşturuyor!

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu!

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu. Polisan Boya, bu kez de “1 Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile Hakkâri “Barış Sokağı”nı boyadı.

Polisan sermayesini açıkladı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş. olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında bilgi verdi.

Polisan fiyat hareketlerini yayınladı!

Polisan Holding A.ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş. 12.09.2014 tarih ve BİAŞ-4-GDD-211-02/2783 sayılı yazısı ile fiyat hareketlerini yayınladı.

Seramiksan'ın yeni serisi: Emperador!

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Emperador karoların yüzeyine yansıtıyor. Emperador serisi, 7 farklı efektiyle her karoda doğallığa bir adım daha yaklaşıyor. Emperador serisi eşsiz dokusuyla mekanlara hayat veriyor.

Polisan Fiori serisi nasıl Haberi

Polisan Fiori serisi nasıl

Polisan Boya, “Fiori” canlı renkler serisiyle cesurca kendini yansıttığını düşünülen “Osmanlı Kırmızısı”, Türkiye’nin en sevdiği renklerden  “Çekici Lila”, mekanlara enerji katacağına inanılan  “İstanbul Pembesi” ve “İstanbul Yeşili” renkleriyle duvarlarınıza baharı getiriyor.

1985 yılından beri faaliyetini sürdürdüğü boya sektöründe fark yaratan, yenilikçi, cesur, kimliğine uygun projelere imza atan Polisan Boya, bu kez de yeni serisi “Fiori” canlı renkler ile karşımıza çıkıyor. Polisan Boya'nın yüksek kaliteli duvar boyalarının yeni ürünü olan “Fiori Serisi” içinde barındırdığı “Çekici Lila”, “Osmanlı Kırmızısı”, “İstanbul Pembesi” ve “İstanbul Yeşili” renkleriyle duvarlara hayat veriyor.

Fiori serisindeki; Türkiye’de en çok tüketilen renklerden Lila’nin en göz alıcı tonu “Çekici Lila” ile renklenen mekanlar büyük sükse yaratırken, birbiriyle büyük bir uyum içinde olan “Tamamlayıcı Renkler” sayesinde huzurlu ve ferah yaşam alanlarına kavuşuyor....