19 / 05 / 2024

Polisan hakkari

Polisan hakkari

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu. Polisan Boya, bu kez de “1 Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile Hakkâri “Barış Sokağı”nı boyadı.

Hakkari doğal gaz iletim hattı için acele kamulaştırma!

Hakkari Doğal Gaz İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazların Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkari'deki gümrük kompleksi tamamlanma aşamasında!

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Esendere Beldesi'nde 51 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 60 milyon liraya mal olan gümrük kompleksi, tamamlanma aşamasına geldi.

Hakkari'deki 60 milyon TL'lik yeni kompleksin inşaatında sona gelindi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde hizmet veren gümrük müdürlüğü için yapılan 60 milyonluk yeni kompleksin çalışmalarında sona gelindi.

Hakkari'deki 8 kubbeli Ulu Cami’nin inşaat çalışmaları sürüyor!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin; 3 katlı, iki minareli ve 8 kubbeli Ulu Cami’nin yapım çalışmalarını yerinde denetlediler.

Hakkari Esendere Gümrük Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde hizmet veren gümrük müdürlüğü için yapılan 60 milyonluk yeni kompleksin çalışmalarında sona gelindi.

Hakkari'de 3 katlı, 9 kubbeli cami inşa ediliyor!

Hakkari’de ilk defa 3 katlı, iki minareli, 9 kubbeli ve asansörlü bir caminin temeli atıldı. Hakkari Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, kurum amirleri, imamlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı tören, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla b

Mehmet Feysal Geylani, Hakkari'deki cami inşaatlarını inceledi!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani yapımı devam eden cami inşaatlarında incelemelerde bulundu. Cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan il müftü Geylani, caminin yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.

Hakkari Lale Hatun Camii inşaatı ne durumda?

Hakkari İl Müftüsü M. Feysal Geylani, cami ve Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulundu. Lale Hatun Camii ve Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hakkari Ulu Cami yıkım çalışmalarında sona gelindi!

Hakkari Merkez Ulu Caminin enkaz kaldırma çalışmaları son aşamaya geldi. Merkez Ulu Cami yaklaşık bin metre kare üzerine inşa edilecek ve içerisinde bir çok üniteyi barındıracağı belirtildi.

Hakkari Çinko-Kurşun Kapasite Artışı projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Hakkari Merkez İlçesi'ne yapılması planlanan Çinko-Kurşun Ocağı Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

Polisan, Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli okul yaptıracak!

Polisan Boya Sanayi A.Ş, Dilovası’na 2 milyon 640 bin liraya mal olacak Kimya Mesleki ve Teknik Lisesi yaptıracak. 2017 yılında başlayacak olan okul, 2020 yılında tamamlanacak

Hakkari'de yol çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova Belediyesi ekipleri ilçenin Santral Sokağı'nda yol çalışması başlattı. Yüksekova Belediyesi ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'ne Santral Sokağı'nda yol ve kaldırım çalışması başlattı.

TOKİ Hakkari Üniversitesi çevre düzenlemesi inşaat ihalesi bugün!

Hakkari Üniversitesi; Zeynel Bey Merkez Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Polisan hakkari Haberi

Polisan hakkari

Bugüne kadar 24 farklı belediye ile ortak yürüttüğü kampanyalarla Türkiye’nin doğudan batıya birçok il ve ilçesinin çehresini değiştiren Polisan Boya,  bu kez de “1 Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile Hakkâri “Barış Sokağı”nı boyadı.  

Polisan Boya; sektörde fark yaratan, yenilikçi, cesur kimliğine uygun bir projeye daha imza attı. Çevreye olan saygısı ve bu konuda yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Polisan Boya, “1 Eylül Dünya Barış Günü”nde, Beşiktaş Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Hakkâri ‘Barış Sokağı’na yeniden hayat verdi. 

Hakkâri Belediyesi’yle “kardeş belediye” olan İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin ana sponsorluğunda açılışı yapılan Barış Sokağı’nın boya sponsoru Polisan Home Cosmetics oldu. Yaklaşık 5000 m2 alan Polisan’ın en üst segment dış cephe serisinden Exelans Macro ile boyandı. Hakkâri’de ki ‘Barış Sokağı’,...