10 / 05 / 2024

Polisan Hellas yunanistan

Polisan Hellas yunanistan

Boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, Yunanistan'da kurulu bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladı...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan, Balıkesir'den arazi satın alarak tarım sektörüne adım attı!

Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, uzun süreden beri arazi arayışları olduğunu belirterek, Balıksesir'de karar kıldıklarını söyledi. Balıkesir'de tarıma başlayan Polisan, badem ve ceviz üretimiyle bin kişiye istihdam sağlayacak...

Yunanistan'da otel fiyatları yüzde 100 arttı!

Ekonomik krizle mücadele eden Yunanistan'da, turizm sektörünün son yıllardaki durgunluğun ardından yeniden canlanma emareleri göstermesiyle otel fiyatlarında geçen yıla oranla yüzde 100'e varan artışlar kaydedildi.

Polisan Wood Wood serisi ile bahçelere özgün dokunuşlar getiriyor!

Polisan’ın Wood and Wood serisi geniş ürün yelpazesi ile bahçelerdeki ahşap ve teak mobilyaların, metal ve doğal taş aksesuarların hem ömrünü uzatacak hem de bahçelere özgün dokunuşlar getirecek.

Polisan Boya, Ar-Ge Merkezi Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı!

Türkiye boya sektörünün güçlü oyuncularından Polisan Boya, “Ar-Ge Merkezi” Unvanı ve Belgesi almaya hak kazandı. Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi konu ile ilgili açıklama yaptı.

Polisan AR-GE Merkezi Belgesi'ni aldı!

Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan AR-GE Merkezi Belgesi'ni aldı.

Yunanistan’da gayrimenkul fiyatları yüzde 30 düştü!

Yunanistan’daki düzenleme sonrası en çok ilgi gören yerlerin Yunan Adaları olduğu belirtilirken, ülkede 500 bin euro’dan başlayan havuzlu villa fiyatlarının yabancı yatırımcılar için cazip olduğu belirtiliyor

Ege Denizi'nde meydana gelen deprem Yunanistan'da da hissedildi!

Ege Denizi açıklarında saat 12.25'te meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki deprem, Yunanistan'ın başkenti Atina ve Batı Trakya'da da hissedildi. İlk belirlemelere göre depremin herhangi bir hasara yol açmadığını belirtti...

Polisan Boya, yeni ürünlerini tanıttı!

Polisan Boya Salihli'de boyacılık sektöründe faaliyet gösteren boyacı ustalarına, yeni ürünlerin tanıtımı amacıyla seminer düzenledi. Lidya Sardes Otel'de düzenlenen seminere katılan 102 boyacı ustasıyla beraber akşam yemeği yenildi.

Yunanistan ile vizeler kalkıyor!

Yunanistan ile vizeler kalkıyor. Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kutras, Türkiye 'nin AB üyeliğinin en güçlü destekleyicisi olduklarını belirterek, " Vizenin kaldırılması çalışmalarının başında bulunuyoruz " dedi.

Polisan, Türkiye’de boyanın renk haritasını çıkardı!

Polisan Holding, kuruluşunun 50. yılında, iştiraki Polisan Boya’ nın 7.000’i aşkın satış noktasından elde ettiği verilerle Türkiye’ nin “ Renk Haritası ”nı ortaya koydu...

Türkiye'nin İran, Bulgaristan ve Yunanistan'dan aldığı elektrik miktarı yüzde 63 arttı!

Türkiye'nin 2014'ün yılın ilk 2 ayında İran, Bulgaristan ve Yunanistan'dan aldığı elektrik miktarı, yaklaşık yüzde 63 artarak 1 milyar 398 milyon 571 bin kilovatsaate ulaştı

Polisan Fiori serisi ile evlerinizi renklendiriyor!

Türkiye’ nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, bu yıl “ Fiori ” canlı renkler serisi ile evlerinizi daha da renklendiriyor.

Polisan Hellas yunanistan Haberi

Polisan Hellas yunanistan


Boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, Yunanistan'da kurulu bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladı. 


Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, satın alma süreci tamamlandıktan sonra "Polisan Hellas" adıyla faaliyete geçirmeyi planladıkları yeni fabrikayla Yunanistan, Balkanlar ve Türkiye pazarlarını hedeflediklerini belirterek, "Yeni yatırım faaliyetimizle holding ciromuza 100 milyon Euro'yu aşkın katkı sağlayacağız." dedi. 


Yalıtım...