06 / 05 / 2024

Polisan Kansai Boya

Polisan Kansai Boya

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

17 milyon bina stoğunun yüzde 60'ı yalıtımsız!

Polisan Kansai Boya, ürettiği “Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Paket Sistemi” ile toplamda 500 bin, son 3 yılda 250 binden fazla konuta ısı yalıtımı yapılarak yaklaşık 200 milyon TL enerji tasarrufu elde etti.

Yeni Havalimanı 15 bin kovayla boyanacak!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın boya ihalesini Polisan Kansai kazandı.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Polisan Boya'nın adı değişti: Polisan Kansai Boya!

Japonlara satılan Polisan Boya'nın yeni adı Polisan Kansai Boya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak tescil edildi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Kansai Paint'e satıldı!

Polisan Holding CEO'su Mizrahi: "Kansai Paint 113,5 milyon dolar karşılığında, eşit ortaklık-eşit yönetim ilkesi çerçevesinde Polisan Boya'nın yüzde 50'sini satın aldı" dedi.

Polisan Boya'nın yüzde 50'si Japonlara satılıyor!

Polisan Holding, iştiraki konumundaki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'sinin Japonya'nın da lider boya üreticilerinden biri olan Kansai'ye satılmasına ilişkin hisse alım sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Polisan Boya'dan Polipalette uygulaması!

Polisan Boya, mükemmel tasarımı ve kullanıcı dostu arayüzü ile yeni nesil mobil uygulama Polipalette’i duyurdu.

Polisan Boya'nın yarısı satılıyor mu?

Polisan Holding POLHO.IS yüzde 100 iştiraki konumundaki Polisan Boya'nın yüzde 50 hissesinin Japon Kansai Paint Co. Ltd.'e 4613.T satışı için görüşmeler yaptığını duyurdu.

Polisan sürdürülebilirliği evlere taşıyor!

Boya sektöründe, Çevresel Ürün Beyanı veren ilk firma olan Polisan, şirketlerin küresel ısınmayla mücadelede nasıl bir rol oynayacağının konuşulduğu 3. Karbon Zirvesi’nde, sürdürülebilir kalkınmanın önemine dikkat çekti

Polisan Royal ile Türkiye'de bir ilk!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, sektörde bir ilke daha imza atarak silinebilir yarı mat ürünler arasında büyük beğeni kazanan Ambians Ailesi’ne “Yarı Parlak” iç cephe boyası Royal’i ekledi.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Polisan Kansai Boya Haberi

Polisan Kansai Boya

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk fazına sektörün lider ve en çok beğenilen iç cephe ürünü Elegans Extra Yarımat’ın da içinde bulunduğu geniş bir portföyle hizmet verecek. 15 bin kova boya tüketimi öngörülmektedir.  


İlk fazı 2018 yılında devreye alınacak son yılların en önemli projesi İstanbul Yeni Havalimanı’nın boya ihalesini, katılan üreticiler arasından boya sektörünün öncü markası Polisan Kansai Boya kazandı. Böylelikle Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu. 


Yolcu sayısı, kapladığı alan, terminal binası ve otoparkı başta olmak üzere birçok alanda dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesi ile 350’den fazla destinasyona uçuş imkânı sağlayan, dünyanın en önemli havacılık merkezi haline gelmesi bekleniyor.


Erol Mizrahi: “Uluslararası işlere imza...