20 / 05 / 2024

Polisan sistemleri

Polisan sistemleri

Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi’ne bronz sponsorluk ile katkı sağlayan Polisan Holding dünyanın en önemli sorunu olarak gösterilen karbon ile mücadelede “ölç,azalt, denkleştir” prensibiyle hareket ederek etkin sonuç alıyor.

Polisan Yalıtım Sistemleri 20 bin binayı mantoladı!

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımında güvenilir markası ‘’Polisan Yalıtım Sistemleri’’ konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Polisan Exelans Yalıtım sistemiyle yüksek yalıtım sağlanıyor!

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri, yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlamayı amaçlıyor. Polisan, sistemle, kaliteli ürünler kullanılmasının yanında, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlıyor...

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor!

Polisan Exelans Enerji Yalıtım Sistemleri ısıya geçit vermiyor. Polisan, sistemle, kaliteli ürünler kullanılmasının yanında, uzman uygulamacı bayi seçiminin ön plana çıkmasını sağlayıp, yalıtım uygulamalarında olası hataların önüne geçiyor.

Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan radar sistemleri için 3 milyon 319 bin euroluk sipariş aldı.

Harmoni Yapı İnşaat Makina Nakliye Bilişim Sistemleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmoni Yapı İnşaat Makina Nakliye Bilişim Sistemleri ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Şirin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Polisan, TURQUALITY sertifikası aldı!

Polisan, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi amacıyla verilen, dünyanın devlet destekli ilk ve en kapsamlı marka geliştirme programı olan TURQUALITY sertifikası almaya hak kazandı.

Ford Otosan'ın Egzoz Emisyon Sistemleri Test Merkezi açıldı!

Ford Otosan, yatırımlarını Egzoz Emisyon Sistemleri Test Merkezi ile sürdürüyor. TÜBİTAK Ar-Ge teşviği de alan ve yaklaşık 1,5 milyon euro tutarındaki tesis, Ford'un tüm dünyada bu konuda hizmet veren ilk tesisi olma özelliğini taşıyor.

Efes Dekor Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efes Dekor Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yetkin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Kanarya Sokak'ta kuruldu.

ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ANF Yönetim Danışmanlık Güvenlik Sistemleri Temizlik Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Çakır, Feride Kara, Nına Maral tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Polisan, Z Ofis'te satışa başladı!

Polisan Holding, İstanbul Kağıthane'deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan Z OFİS projesinde kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı...

Polisan Exelans Yalıtım Sistemleri, yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlıyor!

Polisan Holding’in tecrübesi ile geliştirilen dış cephe ısı yalıtımında Türkiye’nin Güvenilir Markası olan Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemleri, binaların mimari ve fiziki ihtiyaçlarını gözeterek yüksek performanslı ısı yalıtımı sağlıyor.

Polisan Holding Z Ofis projesinde kendisine ait işyerlerinin satışlarına başladı!

Polisan Holding, İstanbul Kağıthane'deki arazisi üzerinde DAP Yapı işbirliğiyle inşaatı tamamlanan ve kendisine ait 126 adet ofis ve 28 adet mağazadan oluşan Z Ofis projesinde işyerlerinin satış ve kiralamalarına başladı

Polisan Turquality destek programına dahil oldu!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya San. ve Tic. A.Ş, Turquality destek programına dahil oldu.

Polisan sistemleri Haberi

Polisan sistemleri

Bu yıl ilki düzenlenen İstanbul Karbon Zirvesi’ne bronz sponsorluk ile katkı sağlayan Polisan Holding bünyelerinde bulunan Polisan Boya, Polisan Kimya ve Poliport A.Ş.’nin karbon emisyonundaki etkilerini görmek ve karbon emisyonunda azaltım yoluna gitmek amacıyla, 2012 yılından itibaren myclimate Türkiye ile işbirliği yaparak, Karbon Ayak İzi’ni hesaplattığını bildirdi.

Polisan Holding  Kalite ve Çevre Müdürü Dilek Sarıaslan, iklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarını “ölç,azalt, denkleştir” prensibiyle sürdürdüklerini belirterek,  “Şirketlerimizde öncelikli hedeflerimiz arasında çevre dostu operasyonlar ve çevre dostu ürünler geliştirmek bulunuyor. Amacımız iklim değişikliğiyle mücadele konusunda toplum bilincini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirerek, bu konuya katkı sağlamak” dedi.

Her yıl düzenli olarak sera gazı emisyonlarını hesaplattıklarını belirten Sarıaslan, emisyon azaltım tedbirlerini geliştirerek uygulamaya başladıklarını ve bu şekilde ilerleyerek, iklim değişikliğine olan etkilerini her yıl biraz daha...