29 / 04 / 2024

Polisan türkiyenin renk haritası

Polisan türkiyenin renk haritası

Polisan Holding, kuruluşunun 50. yılında, iştiraki Polisan Boya’ nın 7.000’i aşkın satış noktasından elde ettiği verilerle Türkiye’ nin “ Renk Haritası ”nı ortaya koydu...

A-101’den Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi: S20 FE 500 TL daha düştü! 12 Haziran 2023 fiyat listesi…

 A-101 Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi yaptı. S20 FE’nin tüm renk modellerinde 500 TL daha indirim yapan A-101’in indirimi merak konusu oldu. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi…

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

Yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

Polisan TS EN ISO 50001 belgesi aldı!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Tüv Rheinland denetiminden başarıyla geçerek TS EN ISO 50001 belgesi aldı.

Polisan, TURQUALITY sertifikası aldı!

Polisan, Türk Ürünlerinin Yurtdışında Markalaşması, Türk Malı İmajının Yerleştirilmesi amacıyla verilen, dünyanın devlet destekli ilk ve en kapsamlı marka geliştirme programı olan TURQUALITY sertifikası almaya hak kazandı.

Polisan, Türkiye’de boyanın renk haritasını çıkardı!

Polisan Holding, kuruluşunun 50. yılında, iştiraki Polisan Boya’ nın 7.000’i aşkın satış noktasından elde ettiği verilerle Türkiye’ nin “ Renk Haritası ”nı ortaya koydu...

Jotun yeni renk standı ve seçeneklerini tanıttı!

Jotun yeni renk standı ve seçeneklerini tanıttı. Jotun’ un tüketicilerin renk seçimi sürecinde yaşadığı bu zorluktan yola çıkarak tasarladığı yeni renk standı, tüm dünyadaki Jotun mağazalarıyla beraber artık Türkiye ’de...

Polisan türkiyenin renk haritası Haberi

Polisan türkiyenin renk haritası

Her biri kendi alanında öncü ve güçlü kuruluşlar olan; boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, kuruluşunun 50. yılında,  iştiraki Polisan Boya’nın 7.000’i aşkın satış noktasından elde ettiği verilerle Türkiye’nin “Renk Haritası”nı ortaya koydu.  


Polisan Kimya’nın 1964 yılında kuruluşu ile sanayiciliğe adım atan Polisan Holding, 50. yılında iştiraki Polisan Boya’nın dataları ile Türkiye’nin renk haritasını çıkardı. Türkiye’de, 7.000’i aşkın satış noktasından elde edilen veriler, Polisan Boya’nın Renk Danışmanı Oya Komar tarafından iç ve dış cephe olmak üzere 2 ayrı kategoride değerlendirildi. 


Polisan Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu, Polisan’ın, “Türkiye’nin Renk Haritası” çalışmasına ilişkin şunları söyledi:


“2008 yılından beri yürüttüğümüz Home Cosmetics-Evimin Kozmetiği çatı iletişimimiz çerçevesinde dünyada ve...