10 / 05 / 2024

polisanın yeni fabrikası

polisanın yeni fabrikası

Boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, Yunanistan'da kurulu bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladı...

Elon Musk, Türkiye'den arsa mı alacak? Tesla’nın 8. fabrikası Türkiye'de mi kurulacak?

Dünyanın en zenginleri arasında olan Elon Musk, Tesla’nın 8. fabrikası için harekete geçti. Bu kapsamda Musk yeni fabri için arsa arayışına başladı. Elon Musk'ın arsa için Türkiye'yi de düşündüğü belirtiliyor.

Gebze'deki Honda fabrikasının yeni sahibi belli oldu!

Uzun senelerdir Türkiye’de üretim faaliyeti gerçekleştiren Japon üretici Honda’nın Gebze’de bulunan fabrikasının yeni sahibi Habaş Topluluğu oldu.

Volkswagen'ın yeni fabrikası Manisa'da kurulacak! 

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın yeni fabrikası Şangay'da açılacak. Fabrikanın ön inşaatının yaza kadar bitirmesi hedefleniyor.

Malatya'nın yeni stadında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynayacağı Malatya'nın yeni stadından sana yaklaşıldı. Stadyum, Şubat ayı sonunda TOKİ'ye devredilecek.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına tepki geldi!

Elazığ’ın yeni imar revizyonu çalışmalarına muhalefetten tepki geldi. Revize planı içerisinde usulsüzlüklerin yapıldığını iddia eden Elazığ Belediye MHP Meclis Üyesi Osman Dilek, Belediyeyi topa tuttu.

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temeli atıldı!

MÜSİAD’ın yeni genel merkez binasının temel atma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Şimşek “Burası MÜSİAD’ın düşünce fabrikası olacak” dedi. MÜSİAD Başkanı Olpak ise binanın 8 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Kentsel dönüşümle yapı stokunun yüzde 60'ı yenilenen ve sosyal donatıları güçlendirilen Kağıthane, yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Vakıfbank'ın yeni spor salonu açıldı!

Vakıfbank'ın yeni spor salonu düzenlenen törenle açıldı. Üsküdar'da yapılan açılışa Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Mehmet Şimşek, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Valisi Vasip Şahin de katıldı.

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu!

PwC Türkiye’de üst düzey yöneticilik ve Sarl Sofibay şirketinde yönetici – ortak olarak uzun yıllar görev yapan Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

polisanın yeni fabrikası Haberi

polisanın yeni fabrikası


Boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik (liman işletmeciliği) olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, Yunanistan'da kurulu bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladı. 


Polisan Holding CEO'su Erol Mizrahi, satın alma süreci tamamlandıktan sonra "Polisan Hellas" adıyla faaliyete geçirmeyi planladıkları yeni fabrikayla Yunanistan, Balkanlar ve Türkiye pazarlarını hedeflediklerini belirterek, "Yeni yatırım faaliyetimizle holding ciromuza 100 milyon Euro'yu aşkın katkı sağlayacağız." dedi. 


Yalıtım...