18 / 05 / 2024

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat şirketi nerede

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat şirketi nerede

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Erdoğan Solmaz ve Symmetrıa ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

An Offıce Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüdü Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Anıl Biçer tarafından kuruldu.

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Erdoğan Solmaz ve Symmetrıa ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Esenyurt Semerkand Line Home Office'te sona gelindi!

Bugüne kadar Bahçeşehir'den Esenyurt'a, Beylikdüzü'nden Silivri'ye. Çağlayan'dan Bayrampaşa'ya kadar pek çok noktada proje gerçekleştiren Semerkand Esenyurt'ta Semerkand Line Home Offıce'te sona yaklaştı.

İdris Güllüce, Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İTO'daki Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu başlıklı sempozyumun ardından Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İdris Güllüce: İstanbul'un imar sorunu Anadolu'dan başlıyor!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) gerçekleştirildi.

İdris Güllüce ''Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu'' sempozyumuna katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 12 Mayıs Pazartesi günü (yarın) "Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu" konulu sempozyuma katılacak. Bakan Güllüce, sempozyumdan sonra Beyoğlu Belediyesi'ni ziyaret edecek...

İdris Güllüce: Havalimanı projesi için kesilecek ağaç sayısı henüz bilinmiyor!

İdris Güllüce, İstanbul 3. Havalimanı Projesi nedeniyle kesilen ve kesilecek ağaç sayılarının henüz bilinmediğini dile getirdi. Güllüce, 'Kesilecek her ağacın yerine de 5 katı ağaç dikiminin gerçekleştirilmesi planlanmıştır' dedi.

Uğur Yüce: Altınordu'da acilen yeni imar alanları açılmalıdır!

Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Altınordu ilçesine yeni imar alanları açılması gerektiğini belirterek, “Altınordu artık eski imar düzenini kaldıramıyor. Acilen yeni imar alanları açılmalıdır” dedi...

İdris Güllüce: Taksim projesi için son kararı İstanbul Büyükşehir Belediyesi verecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yaptığı açıklamada, " Danıştay’ın durdurduğu Taksim projesi için, İstanbul Büyükşehir Belediyesi oturup bu konuda yeniden bir karar verecek ” dedi.

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat şirketi nerede Haberi

Pool Offıce Havuzculuk İnşaat şirketi nerede


Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Erdoğan Solmaz ve Symmetrıa ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.


Pool Offıce Havuzculuk İnşaat İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1. Her türlü yüzme havuzları, sauna, süs havuzları ile buhar odaları, masaj havuzu, spa tesisleri, havuz güvenlik panjuru, havuz elektronik gereçleri ve diğer su ögeleri ile ilgili olarak malezemelerin yurtdışı yada yurt içinden temini, satışı, bunlarla ilgili taahhüt işlerinin yapılması, her türlü inşaat ve konutların taahhüt ve yapım işleri, betonarme ve çelik yapılar. 2. Dahili ve harici ithalat ihracat ve parakendeki ticaretteki alım, satım, mümessillik, temsilcilik, müşavirlik, ajanslık, danışmanlık, rehberlik, işletme yönetim taahhüt yayınlama, kampanya, yarışma, ihale düzenleme ve düzenlenen ihalelere iştirak etme,...