04 / 05 / 2024

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezon

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezon

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezonu için şeker tadında bir koleksiyon hazırladı. Soft renklerin ve romantik çizgilerin baskın olduğu bu tasarımda mavi, pembe, beyaz ve mint yeşili renklerin pastel tonları kullanıldı.

Porland Porselen Bilecik İK–11 Platformu'na ev sahipliği yaptı!

Kurulduğu ilk günden itibaren çalışma hayatına yönelik eğitim ve konferanslar düzenleyen İK – 11 Platformu, son aylık toplantısını 26 Mayıs 2016 tarihinde Porland Bilecik tesislerinde gerçekleştirdi.

Doğtaş'a Özlem Süer dokunuşu!

Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le biraraya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor.

Porland Soft Pop Koleksiyonu ile şeker tadında masalar!

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezonu için şeker tadında bir koleksiyon hazırladı. Soft renklerin ve romantik çizgilerin baskın olduğu bu tasarımda mavi, pembe, beyaz ve mint yeşili renklerin pastel tonları kullanıldı.

Görkem Alapala: Yeni fabrikamız 2016 yılında faaliyete geçecek!

ALAPALA iki yıldır planlamasını yaptığı ve temmuz 2014 tarihinde inşaatına başladığı, sektöründe dünyanın en ileri teknolojilerine sahip yeni fabrikasını 2016 yılının ilk çeyreğinde faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Turizmcilere EXPO 2016 Antalya anlatıldı!

Skal Türkiye Büyük Buluşması" ismiyle Antalya'da bir araya gelen Skal yöneticilerine, EXPO 2016 Antalya çalışmaları hakkında bilgi verildi Skal Turizm Atölyesi 2014 yılı toplantılarını 'Çevre ve Turizm' başlığı altında gerçekleştirdi

Kent Meydanı projesi 2016'da tamamlanacak!

''Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?'' sloganıyla ön talep süreci devam eden Kent Meydanı projesinin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğünde inşa edilecek.

Özyurtlar 1Coastal City'de teslimler Eylül 2016'da!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Özyurtlar 1Coastal City'de toplam 208 adet konut yer alıyor. Projede teslimlerin Eylül 2016'da yapılması planlanıyor.

Green Village Şile'de teslimler 2016'da!

Burçkale Yapı tarafından hayata geçirilen Green Village projesinde oturum alanı 1.947 metrekare olarak belirlendi. Teslim tarihi 2016 olarak planlanan projede daire alanları 130 metrekareden başlıyor.

Turizmcilere Expo 2016 Antalya tanıtıldı!

Skal Turizm Atölyesi 2014 yılı toplantılarını “Çevre ve Turizm” başlığı altında gerçekleştirdi. Bahattin Yücel’in yaptığı toplantıya, Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Selami Gülay da konuşmacı olarak katıldı.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'nin altyapı çalışmaları 2016'da tamamlanacak!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentte kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı çalışmalarının 2016 yılında tamamlanmasının planlandığını belirterek, "Çalışmaların bu tarihten önce bitirilmesi için yoğun çaba harcayacağız" dedi.

Kağıthane 7000 projesi teslimleri 2016 yılında!

Kagithane 7000 Konforlu bir yuva için Vadi ortasına gelin sloganıyla yükselen İstanbul Kağıthane 7000 Evleri GENYAP tarafından inşa ediliyor. Projenin 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Temmuz 2016'da tamamlanacak!

21 Kasım Cuma günü (yarın) saat 15.00’te temel atma töreni gerçekleştirilecek olan Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin Temmuz 2016’da tamamlanarak işletmeye alınması hedefleniyor.

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim!

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim. Seyrantepe'de satışları halen devam eden projede 368 konut yer alırken dairelerin alan büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezon Haberi

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezon

Farklı formlarda geometrik rölyef (kabartma) desenlerin bulunduğu koleksiyon; düz tabak, kupa, kâse, yumurtalık, fincan  gibi günlük kullanıma uygun nitelikte ürünlerden oluşuyor.


2016’nın trendleri arasında yer alan yumuşak bulutsu görünüm ve mat yüzeyler Soft Pop Koleksiyonda da belirleyici özellik olarak ön plana çıkıyor.


Porland Görsel Projeler Ekibi tarafından mağaza vitrinlerinde de uygulanan koleksiyonun vitrin tasarımında eğlence ve mutluluk teması işlendi. Çocukluk yıllarını özleyenler için Soft Pop, tadına doyumsuz neşeli bir dekor eşliğinde sunuluyor…


Koleksiyona ait ürünler bulaşık makinasında kullanıma uygun olup, mikrodalga ve fırında kullanımı Porland tasarımcıları tarafından tavsiye...