04 / 05 / 2024

Porland Porselen Bilecik toplantı

Porland Porselen Bilecik toplantı

Kurulduğu ilk günden itibaren çalışma hayatına yönelik eğitim ve konferanslar düzenleyen İK – 11 Platformu, son aylık toplantısını 26 Mayıs 2016 tarihinde Porland Bilecik tesislerinde gerçekleştirdi.

Porland outlet fırsatı: tüm outlet ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim! Porland 16 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devlerinden biri olan Porland markası web sitesinde yer alan outlet ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. İşte outlet fırsatları..

Porland Ekim fırsat günleri: indirimlere ek yüzde 20 artı yüzde 10 indirim! Porland 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Porselen üretiminde sektör devi haline gelen Porland ekim ayında ‘Ekim Fırsat Günleri’ kampanyası kapsamında tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 artı yüzde 10 indirim yaptı. İşte ayrıntılar..

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Porland, Kayseri’de mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Kayseri’de gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci mağazasını açtı.

Porland, yeni sezon ürünlerini Paris’te görücüye çıkardı!

Türkiye Bilecik tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, 20 - 24 Ocak’17 tarihleri arasında dünyaca ünlü markaların yer aldığı Maison & Objet Paris fuarına katıldı.

Porland Porselen Bilecik İK–11 Platformu'na ev sahipliği yaptı!

Kurulduğu ilk günden itibaren çalışma hayatına yönelik eğitim ve konferanslar düzenleyen İK – 11 Platformu, son aylık toplantısını 26 Mayıs 2016 tarihinde Porland Bilecik tesislerinde gerçekleştirdi.

Porland Mahpeyker Koleksiyonu ile yeni yılın ışıltısı sofralarınızda!

Porland tasarımcılarının Mandala etkisi ile tasarladıkları Mahpeyker Koleksiyon, zengin sunumu ile eşsiz bir ziyafet keyfi sunuyor.Mahpeyker, Porland’ın özel reçetesi ile üretilen Alumilite porselen yapısına sahip.

Porland, Rosemary ile romantizmi sofralara taşıyor!

Porland, sonbaharın romantizmini sanatla zenginleşen sofralara taşıyor. Porland’ın bone porselen olarak tüketicileri ile buluşturduğu Rosemary, hafifliği, inceliği ve şeffaflığı ile zarafeti yansıtıyor…

Porland'dan yeni seriler!

Porland, 300 bin metrekare açık ve 70 bin metrekare kapalı alana sahip Bilecik tesislerinde, aylık bin 500 ton ile yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin %65’ini dünyada dört ana kıtada 30’dan fazla ülkeye ihraç etme başarısını gösteriyor.

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Evani Kütahya Seramik ve Porselen hizmet bölgesini genişletecek!

Yatırımlarını 2015 yılında Evani Kütahya Seramik ve Porselen mağazaları üzerine yapacaklarını aktaran Emin Akdeniz, İstanbul'un her iki yakasında da iki yeni mağaza ile hizmet alanlarını genişleteceklerini açıkladı

Veysel Eroğlu: Bilecik'te doğa turizmi çalışmaları devam ediyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: " Bilecik, doğa turizmi açısından muhteşem bir ilimiz. Dolaylısıyla bunu geliştirmek için güzel çalışmalar yapıyoruz şu anda" dedi.

Porland Porselen Bilecik toplantı Haberi

Porland Porselen Bilecik toplantı

Yargı kararları doğrultusunda gerçekleşen uygulamalar ve yargı kararlarının işverene yüklediği sorumluluklar hakkında genel bilgilendirmelerin yapıldığı toplantının Mayıs konusu  “Güncel Yargıtay Kararları Doğrultusunda İK Uygulamaları” olarak belirlendi.


Porland’ın ev sahibi sıfatı ile ağırladığı yaklaşık 100 kişilik davetli grubu, öğle yemeğinin ardından Porland’ın, porselen üretim tesislerini gezdi.


Porland İnsan Kaynakları Yöneticisi Nurdan Cantürk’ün açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, misafir katılımcı olarak ÇSGB Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu’nun sunumunun ardından, Porland İnsan Kaynakları Danışmanı Salih Sözer tarafından “Güncel Yargıtay Kararları Doğrultusunda İnsan Kaynakları Uygulamaları” konulu eğitim sunumu...