05 / 05 / 2024

Porland Zuchex Fuarı

Porland Zuchex Fuarı

Porland uzun bir aradan sonra üretici ve perakendeci kimliği ile Zuchex Fuarı'nda yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Porland, yeni sezon ürünlerini Paris’te görücüye çıkardı!

Türkiye Bilecik tesislerinde yılda yaklaşık 70 milyon adet üretiminin % 65’ini dört ana kıtada 30’dan fazla ülkede pazara sunan Porland, 20 - 24 Ocak’17 tarihleri arasında dünyaca ünlü markaların yer aldığı Maison & Objet Paris fuarına katıldı.

Emsan, ürünleriyle Zuchex’e damga vurdu!

Emsan , 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye’nin en büyük züccaciye fuarı Zuchex’e damga vurdu.

Esty, Zuchex’de yeni ürünleriyle yerini aldı!

Esty sektörün en önemli fuar organizasyonlarından Zuchex’de yerini aldı. Silverline A.Ş. güvencesiyle büyüyen Esty, fuarda yenilenen ürün gruplarıyla iddiasını ortaya koyuyor…

Zuchex Fuarı için geri sayım başladı!

ULUSLARARASI Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı, Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Fakir Hausgeräte yeni tasarımlarıyla Zuchex Fuarı'nda!

Elektrikli ev aletleri sektörü denilince ilk akla gelen firmalardan biri olan Fakir Hausgeräte, yeni tasarım ürünleriyle 25 Eylül 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenen, 27. Uluslararası Zuchex Fuarı 12. Hall’da yer alacak.

Zuchex Fuarı 22-25 Eylül'de Tüyap'ta!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde.

Zuchex Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor!

Uluslararası Ev Eşyaları&Lifestyle Fuarı Zuchex 22-25 Eylül tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 27’inci defa kapılarını açıyor.

Porland, 27. Uluslararası Konaklama Fuarı'nda!

Porland, Antalya’da 13 Ocak’ta başlayan ve 16 Ocak’a kadar devam edecek olan Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarında yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Porland’ın özel serileri Zuchex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Porland uzun bir aradan sonra üretici ve perakendeci kimliği ile Zuchex Fuarı'nda yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluştu.

Zuchex Züccaciye Fuarı 01-04 Ekim'de!

Zuchex Züccaciye, Ev ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif, Hediyelik ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı 01-04 Ekim tarihleri arasında Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde 26. kez kapılarını açıyor.

NG Kütahya Porselen Züccaciye Dekoratif ve Ev Eşyaları Fuarı'na katılıyor!

Sofraların yenilikçi yüzü Kütahya Porselen’in moda yaratan yeni ürünleri ve ödüllü tasarımları, 3-7 Eylül 2014 tarihleri arasında 25. Uluslararası Züccaciye Dekoratif ve Ev Eşyaları Fuarı ZUCHEX’te 6. Hall’de sergilenecek...

ALF Zuchex'te stand açtı!

ALF, dün başlayan ve 22 Eylül tarihine kadar sürecek olan 24. Zuchex Uluslararası Züccaciye&Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı’nda Türkiye’de bir ilk olan, ısınabilir yüzeyli ütü masası ALF İRONA ürününü tüketicilerle buluşturdu...

Emsan'dan Züchex Fuarı'na özel 60 yeni ürün!

24.Uluslararası Züccaciye, Hediyelik Eşya ve Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı ZUCHEX 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor. Her yıl Züchex fuarında yerini alan Emsan yepyeni ürünleriyle sektörde fark yaratmaya

Porland Zuchex Fuarı Haberi

Porland Zuchex Fuarı

1 - 4 Ekim'15 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi Fuaye Alanı ve Marmara Salonu'nda iki ayrı standı ile hem ev hem de profesyonel kullanıcıların ağırlandığı organizasyonda; Porland’ın özgün ve modern çizgileri ile yeni sezon ürünleri tanıtılırken, Şef Rafet İnce özel sunumu ve showları ile renk kattı.


Türkiye’de ve dünyada porselen denince akla ilk gelen markalardan biri olan Porland, farklı mutfak ihtiyaçlarına farklı çözümleri ile kaliteyi, kullanım kolaylığı ile sunmaya devam ediyor. Binlerce çeşit, renk ve desende ürün ile mutfakta inovatif çözümler sunan Porland’ın üretimini yaptığı porselen ürün kategorisinin dışında cam ürünlerde Fiamma, çelik ürünlerde Festino ve mutfak araç gereçleri ile tekstil ürünlerde Porland Style markası, perakendede sahip olduğu geniş metrekarelerde Porland Mağazaları, online alışveriş sitesi, önemli corner ve satış noktalarında...