14 / 05 / 2024

Port Turizm

Port Turizm

Port Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Tuksal ve Sevda Kutlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Portıs İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kurhan, Serdar Mutlu, Timur Bozdemir ve Yüksel Dilmaç ortaklığında kuruldu.

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaköy Port Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydoğdu, Elena Köksal ve Simge Köksal ortaklığında kuruldu.

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arash Amnzadeh tarafından kuruldu.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Port Hotel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Birdal, Cuma İçten ve Hacı Mehmet Baykurt ortaklığında kuruldu. 

Gömeç Port Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gömeç Port Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi Orçun Kocakoç ve Rabiye Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Furkan Doğan imzasıyla kuruldu.

Çeşme’deki Zero Port Otel inşaatına tepki!

Turizm Bakanlığı belgeli Zero Port Otel isimli tesisin, 2016 yazında hizmete açılması planlandı. Vatandaşlar ise Paşalimanı’nda yükselen inşaata tepkili…

Fettah Tamince Haliç Port'a ortak arıyor!

Haliç Port ihalesini ortaklarının bulunduğu Sembol-Ekopark Turizm-Fine Otel Ortak Girişim Grubu ihaleyi 19. turda 1 milyar 346 milyon dolar artı KDV bedelle alan Fettah Tamince, ortak aramaya başladı.

Port Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Port Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Tuksal ve Sevda Kutlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu

Port Turizm Haberi

Port Turizm

Port Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Tuksal ve Sevda Kutlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da kuruldu. Port Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turizm işletmecilik ve yatırımfaaliyetlerinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Port Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Bostan Mahallesi, Irmak Caddesi, Kaşkaval Sokak,...