07 / 07 / 2024

Poyraz 2018 adres

Poyraz 2018 adres

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kuyucu ve İdil Özkam tarafından kuruldu. 

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kuyucu ve İdil Özkam tarafından kuruldu. 

Adres Koru Evleri'nde 48 ay 0 faiz!

Bayraktar İnşaat imzası taşıyan Samandıra Adres Koru 2018 güncel daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor..

Sinpaş Finans Şehir açık adres!

Sinpaş Finans Şehir açık adres bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede ilk etap teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak...

İva Flats satış ofisi adres!

İva Flats satış ofisi adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde teslimlerin Mart 2018 yılında yapılması planlanıyor...

Sinpaş Marina Ankara Oran adres!

Sinpaş Marina Ankara Oran adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Marina Ankara Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Proje Nisan 2018'de tamamlanıyor...

DKY On Kağıthane adres!

DKY On Kağıthane adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 451 bin liradan başlıyor. DKY On'da teslimler Mart 2018 yılında yapılıyor...

Marina Ankara Oran adres!

Marina Ankara Oran adres bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da bulunuyor. Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede teslimler 2018 yılında yapılacak.

Oran Marina Ankara adres!

Oran Marina Ankara adres bilgisi kapsamında proje M.S.B Lojmanları arkasında bulunuyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.

İş GYO Manzara Adalar Konutları adres!

Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde yapılması planlanan Manzara Adalar Evleri İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. İş GYO Manzara Adalar Konutları adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kartal Manzara Adalar adres bilgileri!

Kartal Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecke olan projede daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Demir İnşaat Demir Romance adres!

Daire teslimleri Nisan 2018'de yapılacak olan Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Demir İnşaat Demir Romance adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

İş GYO Manzara Adalar adres!

Kartal Manzara Adalar projesinde daireler 267 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Nisan 2018 tarihinde teslim edilecek. İşte İş GYO Manzara Adalar adres bilgileri...

Poyraz 2018 adres Haberi

Poyraz 2018 adres

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kuyucu ve İdil Özkam tarafından kuruldu. 

Poyraz 2018 İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1. Yurtiçinde ve yurtdışında gayrimenkul, ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim ve fizibilite çalışmaları yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. 2. Ticari, mali ve idari tüm alanlarda iş planlaması, iş geliştirme ve fizibilite yapabilir. 3. Şirket her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve...