30 / 04 / 2024

Oran Marina Ankara adres!

Oran Marina Ankara adres!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Oran Marina Ankara adres bilgisi kapsamında proje M.S.B Lojmanları arkasında bulunuyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje Sinpaş Yapı imzası ile yükseliyor.



Toplam 2 bin adet konuttan oluşan  Marina Ankara  Evleri fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Oran Marina  Ankara  adres bilgisi detaylı olarak haberimizin devamında bulunuyor. 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje Çankaya Oran'da inşa ediliyor.


Marina Ankara Konutları 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen projenin Marina Towers etabında 912 adet konut satışa sunuluyor.


Sinpaş Marina Ankara ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile de konut sahibi olunabiliyor.


Marina Ankara Oran projesinde kafe ve restoranlar, spor alanları, su-ışık gösterileri, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, Marina Caddesi, tropik ada, yaşam köprüsü, deniz feneri, yürüyüş yolları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Oran Marina Ankara adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Marina Ankara satış ofisi
Telefon : 444 19 74
Web: http://marinaankara.com/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön