06 / 05 / 2024

Praktiker batman şube

Praktiker batman şube

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Batmanlı emeklilerden konut inşası için arsa talebi! 

Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez Denetleme Kurulu Üyesi ve Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman'da yaşayan emeklilerin konut yaptırmak için arsa talebinde bulunduğunu dile getirdi. 

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

Emekliler ev hayaline kavuşuyor!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, emekliler için yapılan 160 konutun bitme aşamasında olduğunu söyledi.

TOKİ Batman'a değer veriyor!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ''TOKİ'nin Batmana verdiği artı değer ile oldukça güzel çalışmalar oldu'' dedi.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ilçelere TOKİ tarafından konut yapılacağı müjdesini verdi.

Batman'a TOKİ Konutları talebi!

Batman Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Ekmen emekliler TOKİ ile ilgili bilgi verdi. Ekmen, ''Toplu konutların talebi illerde Valilik, İlçelerde Kaymakamlık ve Belediyeler tarafından talep edilmesi gerekmektedir'' dedi.

Batman'daki konut projelerine Mehmet Ergün Turan'dan destek!

Bin 700 konutluk TOKİ konutlarını üyelerine kazandıran Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yeni toplu konut projesi için TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile Ankara'da görüştü.

Hüseyin Ekmen: TOKİ satışlarıyla hiçbir şekilde alakamız yoktur!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yapımı devam eden ve bin 472 emeklinin ev sahibi olacağı TOKİ konutlarının satışlarıyla ilgili açıklama yaparak, TOKİ satışlarında derneklerinin ilgisinin olmadığını söyledi.

Zahir Seven: Batman'a Eğitim ve Araştırma Hastanesi yapılsın!

Sağlık Sen Batman Şube Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kentte faaliyet yürüten gazetecilerle önceki gün kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen ve dernek yöneticileri tarafından, Kuyubaşı Batman Sosyal Rehabilitasyon Merkezi arkasında yapılan TOKİ'ler hakkında üyelerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Praktiker Batman'da mağaza açtı!

Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Praktiker batman şube Haberi

Praktiker batman şube

Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Batman’daki ilk ve tek yapı marketi olan 1000 metrekare büyüklüğündeki Praktiker, bölgenin tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor


Praktiker Türkiye, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Batman’da açtı. Praktiker Batman, 1000 metrekare büyüklüğüyle bölgenin yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacına cevap vermeyi hedefliyor. Praktiker Batman, geniş ürün gamını uygun fiyatlarla Batman ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi sakinlerinin ayağına getirdi. Praktiker Batman, aynı zamanda Batman’daki ilk ve tek yapı marketi oldu.


Batman’ın en işlek caddelerinden biri olan Eflatun Caddesi üzerinde bulunan Praktiker’in açılışı Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Praktiker Batman mağazası yatırımcısı Hikmet Celbek’in katıldığı törenle yapıldı. 


‘İlk başvuru Batman’dan geldi’


Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, Batman mağazasının...