04 / 05 / 2024

Praktiker Fresh

Praktiker Fresh

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Carrefoursa’da çılgın indirim! Deterjan fiyatları dipte! 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tanınmış marketler zincirinin deterjan ve tüm temizlik ürünlerinde yaptığı dev indirimler yüzleri güldürdü. Omo Active Fresh 5.5 kg deterjan 159,95 TL’den 119 TL’ye, Perwoll Hasas Sıvı Çamaşır Deterjanı 75,90 TL’den 56,93 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da başka hangi ürünler indirime girdi?

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Omo deterjan 119 TL! 8 Mart 2023 Fiyat Listesi

Omo Active Fresh Toz Deterjan 5,5 kg paketin 159,95 TL’den 119,96 TL’ye düştüğü marketler zincirinde, Rinso Limon Karbonat 10 kg deterjan 194,90 TL’den 146,18 TL’ye, Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 kg. 43,90 TL’den 32,93 TL’ye indi. Peki başka hangi ürünler indirime girdi?

Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Geniş hacimli, şık tasarımlı Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı, sahip olduğu Harvest Fresh, EverFresh+ teknolojileriyle meyve ve sebzelerin ilk günkü gibi taze kalmasını sağlar. Peki, Harvest Fresh, ne demek, Beko 683721 EB No Frost Buzdolabı kaç litre? İşte detaylar...

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+ teknolojileriyle fark yaratıyor. Peki leke tutmayan inoks rengiyle şık, altta yer alan dondurucusuyla kullanımı kolay 274532 EI, kaç litre, en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar..

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı kaç lira? 11 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 583630 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+, multi mode, aero fresh teknolojileriyle öne çıkıyor. Peki, leke tutmayan inoks rengiyle mutfaklara şıklık katan 583630 EI kaç litre, en uygun nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar... 

Praktiker'e bir yıllık konkordato!

Mali yapısı bozulduğu gerekçesiyle 3 aylık geçici konkordato ilan eden yapı market zinciri Praktiker'e, bir yıllık daha konkordato süresi verildi.

Praktiker'e Fresh kardeş!

Hasan Yalçın yönetimindeki Praktiker ekibi şimdi yepyeni bir zincir için yola çıkmış. Fresh markasıyla yeni bir zincir oluşturmuş...

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

Praktiker mağazalaşmaya hız verdi!

Türkiye'de 21 mağazası bulunan Praktiker, 1,5 yıllık yeniden yapılanma sürecinin ardından mağazalaşmaya hız verdi. Şirket bu yıl 15 yeni mağaza açacak. Mağaza metrekarelerini de büyüten Praktiker, bin kişilik yeni istihdam sağlamayı planlıyor.

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Praktiker Adıyaman Park AVM'de açıldı!

Praktiker Türkiye, Adıyaman’daki ilk mağazasını Adıyaman Park AVM’de açtı. Praktiker yıl içinde 20 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Kalekim Betonart Fresh’le evdeki kötü kokular tarih oluyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Praktiker, Elazığ'da mağaza açtı!

Praktiker, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki ilk mağazasını Elazığ’da açtı. Praktiker Elazığ, 500 metrekarelik alanda 6 binin üzerinde ürünle bölgenin ve şehrin yapı marketi ve ev geliştirme alanındaki her türlü ihtiyacını en uygun fiyatlarla karşılayacak.

Praktiker Fresh Haberi

Praktiker Fresh

Praktiker "organize perakende ev geliştirme" alanında 'kendin yap" anlayışı ile ürün ve hizmet sunmak üzere 979'da Almanya'da dört mağaza ile faaliyete başlayan şirket. Türkiye'de faaliyetlerini 1997'den bu yana sürdüren firma, 2013'te Türkiye'de önce iflas erteleme kararı aldırdı, ardından da iflas ederek pazardan çıktı. 2014'te ise Hollanda merkezli fon şirketi Practical Retail, Praktiker'in isim haklarını satın aldı. Ardından Türkiye'de

Uygulama Yapı Marketleri A.Ş. ismiyle şirket kurarak markayı tekrar Türkiye'ye getirdi yeniden yapılandırdı. Büyük ölçekli mağaza yerine daha küçük mağazalar tercih edildi ve ev geliştirme tarafı öne çıkarıldı. Bugün yedi franchising, 16 tane de kendi yatırımı olan mağazası var. Firma büyümeye devam ediyor. En son Kayseri ve Gaziantep mağazalarını açtı. Erzurum ve Ankara'da yeni mağazalar açılacak. Para’da yer alan habere göre; Hasan...