06 / 05 / 2024

Pratik İskele

Pratik İskele

İnşaat sektörünü 'pratik iskele sistemi' ile tanıştıran Pratik İskele, patentine sahip olduğu ürünle üretim alanını büyüterek, makine parkurunu güçlendirdi. Firma ürününün yurt dışındaki pazar payını artırma hazırlığında.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Fantom Dikey Pratik Süpürge fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Fantom Pratik-S P 1200 Dikey Elektrikli Süpürge; hafif yapısı, halı ve sert yüzeylerde kolay kullanımı, uzun kablosu, yer kaplamayan kolay saklama özelliği ve kompakt tasarımı ile evlerde fark yaratıyor. Peki, Fantom Dikey Pratik Kırmızı Süpürge kaç lira? İşte detaylar...

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber kitabı Türkçe olarak yayınlandı!

Mark Baldwin imzalı mimarlık ve inşaat sektörü için önemli önemli bilgilerin yer aldığı “BIM Yöneticisi: BIM Proje Yönetimi için Pratik Rehber” kitabı Türkçe olarak yayınlandı.

Dorçe'den modüler yapı sistemleriyle pratik bina çözümleri! 

Dorçe Prefabrik; modüler sistemler kullanarak binalar için hızlı ve pratik çözümler sunmaya devam ediyor. 

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pratik Mimarlık Ve Elektrik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ersoy tarafından kuruldu.

Küçük mutfaklar için pratik çözümler!

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünleri mutfağınıza uygun dekorasyon fikirlerinizle birleştirerek hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz.

Esenlik Pratik Marketler 2. şubesini Malatya'da açtı!

Her ay bir şube sloganı ile yola çıkan Esenlik Pratik Marketler ikinci şubesini Sanayi bölgesine açtı. Açıolış kurdalesini kesen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ‘Esenlik şirketi, hem büyümeye, hem yatırımlarına devam ediyor.

Pratik İskele, yurt dışındaki pazar payını artıracak!

İnşaat sektörünü 'pratik iskele sistemi' ile tanıştıran Pratik İskele, patentine sahip olduğu ürünle üretim alanını büyüterek, makine parkurunu güçlendirdi. Firma ürününün yurt dışındaki pazar payını artırma hazırlığında.

Nurol Life'da 'Pratik Lüks'!

Nurol GYO'nun İstanbul Seyrantepe'de hayata geçildiği Nurol Life projesi, sunduğu hizmetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefliyor. 330 milyon dolar yatırım değerine sahip projede pratik lüks konsepti uygulanacak.

Genesis gazlı barbekü ile pratik barbekü keyfi sunuyor!

Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol gazlı barbeküler. Genesis gazlı barbeküler hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.

Praktiker Pratik Mersin Tarsus'ta açıldı!

Praktiker, Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk Praktiker Pratik mağazasını Mersin-Tarsus’ta sürpriz indirimlerle açtı. Praktiker Pratik Tarsus, 950 metrekarede sunduğu 5 bin ürünle bölgenin ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki tüm ihtiyacını karşılayacak

Praktiker evlerde pratik çözümler sunuyor!

Praktiker, evi ya da kendisi için en pratik çözümleri arayanların adresi oldu. En yeni trendleri tüketicisiyle buluşturan Praktiker’e gelenler, özel fiyatlı ürünlerle küçük dokunuşlar yaparak evini daha renkli hale getirecek.

Pratik İskele Haberi

Pratik İskele

İnşaat sektörünü 'pratik iskele sistemi' ile tanıştıran Pratik İskele, patentine sahip olduğu ürünle üretim alanını büyütüyor. 1996 yılında  inşaat iskele ve kalıp sistemleri alanında Kayseri OSB'de kurulan firma sektörde hızla büyüyen, gelişen, kendini yenileyen bir üretici konumuna gelerek yapı sektöründeki deneyim ve uzmanlığıyla önde gelen üreticilerinden biri olmuştur.


İnşaat sektörünü 'pratik iskele sistemi' ile tanıştıran Pratik İskele, patentine sahip olduğu ürünle üretim alanını büyüterek, makine parkurunu güçlendirdi. Firma, yurtiçinde yoğun ilgi gören ürününün yurt dışındaki pazar payını artırma hazırlığında.


Geliştirdikleri sistemin inşaat sektörüne sunduğu kolaylıklardan bahseden  Pratik İskele Limited Şirketi Pazarlama Müdürü Emin Gönen, "Patentini aldığımız ürün, TS EN 12810-1,12810-2,12811-1,12811-2 gibi  Çalışma Bakanlığı standartlarına uygun ve AB standartlarında. Hızlı bir şekilde kurulan iskele sistem, zamandan kazandırıyor. Patenti alınmış, seri üretimi firmamız...