22 / 07 / 2024

prefabrik kulübeler nerede

prefabrik kulübeler nerede

Hatay Samandağ Belediyesi'nin deniz sahiline yaptırdığı prefabrik kulübelerin kullanıma hazır hale getirildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, kulübelerin ihale yöntemiyle kiralanacağını, ihalenin 16 Kasım'da yapılacağını duyurdu.

Salih Kul nerede doğdu? Genelkurmay’da ve Milli Savunma Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Salih Kul hangi alanlarda görev aldı? Evli mi ve İngilizce biliyor mu? İşte Salih Kul ile ilgili merak edilenler...

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Samandağ'daki prefabrik kulübeler 16 Kasım'da ihale edilecek!

Hatay Samandağ Belediyesi'nin deniz sahiline yaptırdığı prefabrik kulübelerin kullanıma hazır hale getirildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, kulübelerin ihale yöntemiyle kiralanacağını, ihalenin 16 Kasım'da yapılacağını duyurdu.

Hatay'daki prefabrik kulübeler ihale edilecek!

Hatay Samandağ Belediyesi tarafından yaptırılan Prefabrik kulübelerin ihalesi 16 Kasım Pazartesi günü saat 10:00 da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirileceği kaydedildi.

1938 yılında Sirkeci İstasyonu'nun etrafı açılacak!

1938 yılında Sirkeci Tren İstasyonu'nun etrafı açılacakmış ve Sirkeci'deki meydan da denize kadar genişletilecekmiş. Meydandaki bir takım kulübeler, karpuz - kavun sergisi yerleri de yıktırılacakmış.

Ataşehir Fetih İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri atık mobilyalardan köpek kulübeleri yaptı!

Fetih İMKB İlköğretim Okulu öğrencileri olumsuz koşullarda sokakta yaşayan kedi ve köpekler için, atık mobilya malzemelerini toplayarak, kulübeler yaptılar

Yeşil Akasya Evleri nerede

10 katlı 6 blokta toplam 120 konuttan meydana gelen ve fiyatların 140 bin TL'den başladığı Yeşil Akasya Evleri nerede inşa edildi Projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Ankara Kulübü Derneği: Ankara giderek taşralaşıyor!

Ankara Kulübü Derneği: Kurumlar İstanbul"a taşınıyor Ankara giderek taşralaşıyor. Ankara Kulübü Derneği, Ankara ekonomisinin kötüye gittiğini ve şehrin giderek taşralaştığı uyarısında bulundu

Beşiktaş Kulübü, Torkul Yaylası 'nda tesis yapacak!

Beşiktaş Kulübü, Düzce"de yaptırmayı  planladığı tesisler için arsa arayışlarını sonlandırarak, alternatifler arasında  Torkul Yaylası"nda karar kıldı

Konformist Residence nerede

Temeli Mayıs 2010'da atılan  Konformist Residence nerede Bahar Işıl İnşaat tarafından hayata geçirilen ve fiyatların 139 bin 600 TL'den başladığı proje, 2012'nin sonunda teslim edilecek

prefabrik kulübeler nerede Haberi

prefabrik kulübeler nerede

Hatay Samandağ Belediyesi'nin deniz sahiline yaptırdığı prefabrik kulübelerin kullanıma hazır hale getirildiği bildirildi. Belediye yetkilileri, kulübelerin ihale yöntemiyle kiralanacağını, ihalenin 16 Kasım günü saat 10.00'da, Belediye Binası'nda yapılacağını duyurdu. Deniz Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nden Kapısuyu Mahallesi Çevlik mevkiine kadarki güzergah üzerinde bulunan sıralı prefabrik yapılar için ihaleye katılacak vatandaşların, Samandağ Belediye Emlak İstimlak Birimi'ne başvurmaları gerekiyor.



Antakya...