03 / 05 / 2024

Premium Babacan satış ofisi

Premium Babacan satış ofisi

Babacan Premium Rezidans satılık daire teslimlerinin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 28 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen projede banka kredisiyle vade uygulanıyor.

Premium Babacan satış ofisi!

Premium Babacan satış ofisi ile 444 24 20 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Babacan Yapı imzası ile yükselen proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede yer alıyor.

Babacan Premium Esenyurt satılık!

Babacan Premium Esenyurt projesi 1.400 adet daire, alışveriş merkezi ve otel alanından meydana geliyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Bordo Premium Antalya satışta! Yeni proje!

Bordo 145 İnşaat tarafından geliştirilen konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 710 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Dev otomobil markası satış rekoru kırdı! Yeni fiyat listesi de yayınladı

Ülkemizde araç satış piyasasının sürekli hareketli bir durumda. DS Automobiles, Yılın ilk altı ayında 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla Türkiye tarihindeki en yüksek ilk yarı satış performansını yakaladı. DS Automobiles'in yeni fiyat listesi de yayınlandı.

DS Automobiles en yüksek 6 aylık satış rakamına ulaştı!

DS Automobiles, 2023 yılının ilk yarısında yaptığı 2 bin 137 adetlik premium otomobil satışıyla rekor sonuca ulaştı. 

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Botanik 224 Bostancıkent, Yükselen Park ve Atış Premium’da satışlar başladı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa Osmangazi Soğanlı'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından açık teklif usulüyle satışa çıkarıldı...

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Premium’un ticari üniteleri satışta! 40 ay sıfır 0 faizle!

Babacan Premium'da bulunan 56 adet ticari ünitesini satışa çıkaran Babacan Holding yatırımcıya karlı bir yatırım fırsatının kapılarını açıyor...

Erguvan Premium Residence satılık daire!

Erguvan Premium Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirildi...

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Erguvan Premium Residence satış ofisi!

Erguvan Premium Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Erguvan İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Babacan Premium'un yeni etabı satışta! 347 bin TL'ye!

Babacan Premium projesinin yeni etabı A4 blok satışa sunuldu. 1.216 konut, 102 mağazadan oluşan projede 1+1 dairelerin başlangıç fiyatları 347 bin liradan başlıyor.

Premium Babacan satış ofisi Haberi

Premium Babacan satış ofisi

Babacan Premium Rezidans satılık daire tipleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonlar yer alıyor. Proje 152 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. 


İlk etap teslimleri Haziran 2018, ikinci etap teslimleri Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan Babacan Premium Evleri Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje 28 bin 500 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Premium Babacan Residence Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, metrobüs istasyonuna 500 metre, E5’e 100 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Esenyurt Babacan Premium'da yüzde 25 peşinat, kalan kısım için firma bünyesinde 40 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede yüzde  yüzde 5 peşinatta, yüzde 20'lik kısım taksitler halinde ödeniyor, kalan yüzde 75'lik kısım ise yüzde 0,99 faizle 120 ay vadelendiriliyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına...